ΝΕΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΚΑΙ ΠΩΛΗΣΕΩΝ *ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΠΡΟΫΠΗΡΕΣΙΑ*
Εταιρεία Marketing και Πωλήσεων
Athina, Αττική-Αθήνα, GR
πριν από 4 μέρες
source : Kariera.gr

Η εταιρεία μας, με έδρα την Αθήνα, εκπροσωπεί παγκοσμίως αναγνωρισμένο Μ.Κ.Ο. μέσω διαφημιστικών καμπανιών. Σε αυτό το πλαίσιο αναζητούμε τα κατάλληλα άτομα για την στελέχωση του τμήματος Μάρκετινγκ και Πωλήσεων.

Εάν είσαι απόφοιτος λυκείου ή φοιτητής ή απλά ψάχνεις μια διαφορετική καριέρα από αυτήν που είχες μέχρι τώρα, εάν είσαι πρόθυμος να ξεκινήσεις από entry level και να εξελιχθείς γρήγορα, εάν είσαι επικοινωνιακός, ευχάριστος και φιλόδοξος χαρακτήρας, τότε έχεις το προφίλ του υποψηφίου που ψάχνουμε!

Ως εταιρεία παρέχουμε πλήρη και πιστοποιημένη εκπαίδευση στους συνεργάτες μας, δυνατότητα ταξιδιών σε Ελλάδα και εξωτερικό, ευκαιρίες εξέλιξης ανεξαρτήτως background και φυσικά ευχάριστο και νεανικό περιβάλλον!

Κάνε την αίτηση σου τώρα, για να γίνεις μέλος της ομάδας μας!

Αναφορά αυτής της εργασίας
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Υποβάλετε αίτηση
Το e-mail μου
Πατώντας στο κουμπί «Συνέχεια », δίνω στο neuvoo τη συγκατάθεση μου να καταχωρήσει τα δεδομένα μου και να μου στέλνει ειδοποιήσεις μέσω email, όπως αναφέρεται λεπτομερώς στην πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων του neuvoo. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αποσύρετε τη συγκατάθεση σας ή να διαγραφθείτε οποιαδήποτε στιγμή.
Συνέχεια
Φόρμα αίτησης