Α’ Μάγειρας , Ξενοδοχείο , Αχαράβη Κέρκυρας
ManDynamic ManDynamic
Κέρκυρα
πριν από 3 μέρες
source : Jobseeker

Η MANDYNAMIC είναι η πρώτη αμιγώς ελληνική εταιρεία παροχής υπηρεσιών ανθρώπινου δυναμικού, στα πεδία εύρεσης προσωπικού και προσωρινής απασχόλησης.

Με δύο παραρτήματα σε Αθήνα και Έδεσσα, το δίκτυό μας εκτείνεται σε όλη την Ελλάδα και σε όλους τους κλάδους εργασίας.Η MANDYNAMIC αναζητά Α’ Μάγειρα εκ μέρους Ξενοδοχείου στην Αχαράβη , Κέρκυρας .

Οι υποψήφιοι ες θα πρέπει να διαθέτουν γνώσεις σε ανάλογη θέση με συνεκτιμώμενη την θετική διάθεση, την υπευθυνότητα και τον επαγγελματισμό.

Αρμοδιότητες : Εκτέλεση όλων των απαραίτητων εργασιών για τη σωστή οργάνωση και προετοιμασία του μενού προετοιμασία κουζίναςΠαρασκευή των πιάτων του μενού σε συνεργασία με το υπόλοιπο προσωπικό της κουζίναςΣτήσιμο και αναπλήρωση πόστων με όλες τις απαραίτητες προμήθειεςΑπαραίτητα Προσόντα : Προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέσηΓνώσεις κρύας κουζίναςΓνώσεις ψησταριάςΓνώσεις σε τηγάνιαΓνώση των κανονισμών υγιεινήςΕξοικείωση με τις βέλτιστες πρακτικές του κλάδουΙκανότητα εργασίας σε ταχύτατους ρυθμούςΠαροχές : ΜισθόςΠλήρης ασφάλισηΔιαμονήΔιατροφή Γραφείο Ευρέσεως εργασίας Διεύθυνση : 1)25ης Μαρτίου & Τσιμισκή 13, Έδεσσα, Πέλλα2)Λεωφόρος Συγγρού , Καλλιθέα, Αττική, Τηλ : () () Δευτέρα Παρασκευή 08 : 00π.

μ. 16 : 00μ.μ. Υποβολή Βιογραφικών : email :

Αναφορά αυτής της εργασίας
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Εφαρμογή
Το e-mail μου
Πατώντας στο κουμπί «Συνέχεια », δίνω στο neuvoo τη συγκατάθεση μου να καταχωρήσει τα δεδομένα μου και να μου στέλνει ειδοποιήσεις μέσω email, όπως αναφέρεται λεπτομερώς στην πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων του neuvoo. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αποσύρετε τη συγκατάθεση σας ή να διαγραφθείτε οποιαδήποτε στιγμή.
Συνέχεια
Φόρμα αίτησης