ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
ICTS HELLAS
Πάτρα
πριν από 3 μέρες
source : Kariera.gr

Περιγραφή Θέσης

Η ΙCTS HELLAS, μέλος του ομίλου ICTS EUROPE, η μοναδική εταιρεία παροχής υπηρεσιών ασφαλείας που έχει βραβευθεί ως Best Workplaces Hellas 2017 , εταιρεία ηγέτης στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων ασφαλείας και ο καλύτερος εργοδότης στον κλάδο ασφαλείας, ενδιαφέρεται να προσλάβει Προσωπικό Ασφαλείας για το λιμάνι της Πάτρας.

Απαραίτητα Προσόντα

Απαραίτητα Προσόντα :

 • Άδεια Εργασίας Προσωπικού Ασφάλειας του Ν. 2518 / 1997 (όπως ισχύει)
 • Απολυτήριο Λυκείου
 • Γνώση Αγγλικών
 • Δεξιότητες στην Εξυπηρέτηση Πελατών
 • Υπευθυνότητα, Ομαδικότητα & Συνέπεια
 • H εταιρεία προσφέρει :

  Άριστο Εργασιακό Περιβάλλον

  Συνεχή Εκπαίδευση

  Ευκαιρίες επαγγελματικής εξέλιξης

  Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να αποστείλουν πλήρες βιογραφικό σημείωμα

  Η ICTS Hellas σέβεται την ιδιωτικότητα και αποσκοπεί στην προστασία των προσωπικών δεδομένων που υποβάλλει σε επεξεργασία, σύμφωνα με τις απαιτήσεις του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων (Καν.

  2016 / 679) και της εθνικής νομοθεσίας. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ όπως απευθυνθείτε στην εταιρική ιστοσελίδα (), στην οποία βρίσκεται αναρτημένη η εταιρική πολιτική για την προστασία των προσωπικών δεδομένων.

  Υποβάλετε αίτηση
  Το e-mail μου
  Πατώντας στο κουμπί «Συνέχεια », δίνω στο neuvoo τη συγκατάθεση μου να καταχωρήσει τα δεδομένα μου και να μου στέλνει ειδοποιήσεις μέσω email, όπως αναφέρεται λεπτομερώς στην πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων του neuvoo. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αποσύρετε τη συγκατάθεση σας ή να διαγραφθείτε οποιαδήποτε στιγμή.
  Συνέχεια
  Φόρμα αίτησης