Μηχανικού (Η/Μ) για το Τμήμα Διαγωνισμών
ICON GROUP TEXNIKH
Αθήνα, Ελλάδα
πριν από 6 μέρες
source : Jobseeker

Ψάχνουμε Στέλεχος με γνώσεις Μηχανικού (Η / Μ) για το Τμήμα Διαγωνισμών(κωδικός θέσης ΣΔ)Αυτό το άτομο χρειάζεται να έχει : · τεχνική κατάρτιση, γνώσεις ηλεκτρομηχανολογικού (Η / Μ) εξοπλισμού· γνώση των νομοθετικών διατάξεων Ν.

Ν. / , Ν. / , Ν. / · γνώση των εφαρμογών ΕΣΗΔΗΣ, ISUPPLIES, COSMO-ONE, ΚΗΜΔΗΣ, ΔΙΑΥΓΕΙΑ· ευχέρεια στο γραπτό λόγο και γνώση τυφλού συστήματος δακτυλογράφησης (Ελληνικά Αγγλικά)Η πετυχημένη συνεργασία θα έρθει ευκολότερα για άτομο : που έχει πτυχίο μηχανολόγου ή ηλεκτρολόγου μηχανικούπου έχει μεθοδικότητα και ατομική οργάνωσηπου είναι προσανατολισμένο στην τήρηση προθεσμιώνπου θέλει διαρκώς να βελτιώνεταιΗ περιγραφή της θέσης περιλαμβάνει : · έλεγχο συμβάσεων, συμφωνία με διακήρυξη, πλήρη αρθρογραφία· έρευνα αγοράς και ζητήσεις προσφορών· κοστολόγηση έργου· σύνταξη οικονομικών προσφορών· παρακολούθηση κύκλου ζωής διαγωνισμού (διαβούλευση, τροποποιήσεις, σύνταξη φακέλου, άνοιγμα διαγωνισμού, ενστάσεις)· εκπροσώπηση της εταιρείας στο άνοιγμα της διαγωνιστικής διαδικασίας· σύνταξη επιστολών, εκθέσεων, αιτημάτων, ενστάσεων· έλεγχος διακήρυξης, έλεγχος απαιτήσεων διαγωνισμών· έλεγχος δικαιολογητικών και προαπαιτούμενων· σύγκριση λοιπόν συμμετεχόντων και αξιολόγηση· αναζήτηση και αξιολόγηση νέων διαγωνισμών· έλεγχος νομιμοποιητικών εταιρείας και διαρκή επικαιροποίηση· αιτήματα ασφάλισης έργων, αιτήματα έκδοσης και παρακολούθηση εγγυητικών επιστολών καθώς και παραλαβή και επιστροφή τους· παρακολούθηση υλικών πόρων τμήματος, έλεγχος, διαχείρισηΑπό την πλευρά μας παρέχουμε : · Πλέον των σαράντα τεσσάρων ετών εμπειρία στον χώρο· μόνιμη και σταθερή συνεργασία που βασίζεται στην αμοιβαία εκτίμηση· διαρκή εκπαίδευση και ενημέρωση για τα προϊόντα και υπηρεσίες που θα διαχειρίζεταιεπιπλέον ιδιωτική ασφαλιστική κάλυψηικανοποιητικές αποδοχές και επιβράβευση των αποτελεσμάτωνΑν θέλετε το βιογραφικό σας να ξεχωρίσει από τα υπόλοιπα, στείλτε μαζί και μια σύντομη εισαγωγική επιστολή, κάνοντας αναφορά στα σημεία εκείνα του βιογραφικού σας που πιστεύετε ότι θα μας φανούν περισσότερο χρήσιμα.

Στείλτε το βιογραφικό σας στο Για να κάνετε αίτηση για τη συγκεκριμένη αγγελία εργασίας στείλτε email στο Μπορείτε να κάνετε αίτηση για τη συγκεκριμένη θέση εργασίας αλλά και για άλλες, χρησιμοποιώντας το online βιογραφικό σας.

Κάντε κλικ στο σύνδεσμο παρακάτω για να υποβάλλετε το βιογραφικό σας και να τo στείλετε με email στο συγκεκριμένο εργοδότη.

 • adsbygoogle window.adsbygoogle ).push( );
 • Αναφορά αυτής της εργασίας
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Εφαρμογή
  Το e-mail μου
  Πατώντας στο κουμπί «Συνέχεια », δίνω στο neuvoo τη συγκατάθεση μου να καταχωρήσει τα δεδομένα μου και να μου στέλνει ειδοποιήσεις μέσω email, όπως αναφέρεται λεπτομερώς στην πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων του neuvoo. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αποσύρετε τη συγκατάθεση σας ή να διαγραφθείτε οποιαδήποτε στιγμή.
  Συνέχεια
  Φόρμα αίτησης