Οικιακή βοηθός, Κέρκυρα
Nannuka.com
Κέρκυρα, GR
πριν από 21 μέρες

Αναζητώ μία κοπέλα σύνοδο βοηθό έως 45 ετών Εσωτερική με δικό της δωμάτιο Ηπίων τόνων και να είναι κάτοχος διπλώματος να οδηγάει για να με βοηθάει στην καθημερινότητά μου Είμαι με κινητικά προβλήματα σε αμαξίδιο ηλεκτρικό και έχω αυτοκίνητο ειδικό Αυτόματο Με ηλεκτρονική Ράμπα για την πρόσβαση μου στο αυτοκίνητο.

Η κοπέλα δεν Σηκώνει καθόλου βάρος Με βοηθάει στην ισορροπία και την μεταφορά μου από το καρότσι στο κρεβάτι και αντίστροφα Το ίδιο με ένα άλλο αμαξίδιο για την τουαλέτα και μπάνιο.

Η δουλειά είναι πολύ εύκολη και μαθαίνετε εύκολα αρκεί να έχεις θέληση τα τελευταία χρόνια ζω σε ένα όμορφο νησί την Κέρκυρα και η κοπέλα που θα δουλέψει δεν θα χάσει θα περάσει καλά Σας παρακαλώ μόνο σοβαρές προτάσεις και θέληση για δουλειά πάνω απ’ όλα ο άνθρωπος

Υποβάλετε αίτηση
Υποβάλετε αίτηση
Το e-mail μου
Κάνοντας κλικ στο "συνέχεια ", δίνω neuvoo συγκατάθεση για την επεξεργασία των δεδομένων μου και να μου στείλετε email Alerts, όπως αναφέρεται λεπτομερώς στην πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων του neuvoo . Μπορώ να αποσύρω τη συγκατάθεσή μου ή να διαγραφείτε οποιαδήποτε στιγμή.
Συνέχεια
Φόρμα αίτησης