Οικιακή βοηθός, Συκιές
Nannuka.com
Συκιές , GR
πριν από 21 μέρες

Καλησπέρα σας, αναζητώ μια κυρία για οικιακή βοηθό πενθήμερη εργασία με αρμοδιότητες το καθάρισμα , σιδέρωμα , μαγείρεμα και τις οικιακές εργασίες γύρω από το παιδί.

Η βασική απασχόληση θα είναι οι οικιακές εργασίες και δευτερευόντως αλλά εξίσου σημαντική αρμοδιότητα θα είναι η φύλαξη παιδιού για ορισμένες ώρες της ημέρας και ορισμένες μέρες την εβδομάδα με εργασίες γύρω από το παιδί.

Είναι εξαιρετικά σημαντικό το άτομο που θα συνεργαστεί μαζί μου να είναι ευχάριστη προσωπικότητα , υπεύθυνο, έμπιστο και να αγαπάει τα παιδιά.

Η πρόσχαρη και πρόθυμη διάθεση αποτελεί σημαντικό κριτήριο για την επιλογή μου δεδομένου ότι θα συνυπάρχουμε μέσα στο σπίτι και θα ενταχθεί μέσα στην οικογένεια.

Η προσωπική υγεινή , η καθαριότητα και η ειλικρίνεια του ατόμου αποτελούν σημαντικά προσόντα που θα ληφθούν υπόψη .Όσον αφορά τις οικιακές εργασίες θα ήθελα να αντιμετωπίσει το σπίτι σαν το δικό της νοικοκυριό που ενδεχομένως μια δυο φορές το μήνα θα πρέπει αν γίνεται γενική καθαριότητα, δεδομένου ότι η εργασία θα είναι πενθήμερη δεν θα επιβαρύνεται με ιδιαίτερα βαριές οικιακές εργασίες αφού το σπίτι θα το συντηρεί σε πολύ καλό επίπεδο από άποψη καθαριότητας σε καθημερινή βάση.

Όσον αφορά τη φύλαξη παιδιού δεν θα έχει αποκλειστικά την ευθύνη αλλά θα είναι βοηθός .Τέλος και εξίσου σημαντικό θα ήθελα το άτομο που θα επιλεγεί για αυτή τη θέση να είναι διαθέσιμο για τον μήνα Αύγουστο να μας συνοδεύσει στην Χαλκιδική (ως εσωτερική )με ανάλογη αμοιβή.

Στείλτε την αίτηση σας
Στείλτε την αίτηση σας
Το e-mail μου
Κάνοντας κλικ στο "συνέχεια ", δίνω neuvoo συγκατάθεση για την επεξεργασία των δεδομένων μου και να μου στείλετε email Alerts, όπως αναφέρεται λεπτομερώς στην πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων του neuvoo . Μπορώ να αποσύρω τη συγκατάθεσή μου ή να διαγραφείτε οποιαδήποτε στιγμή.
Συνέχεια
Φόρμα αίτησης