Sous Chef - Χαλκιδική
KASSANDRA PALACE HOTEL & SPA
Νομός Χαλκιδικής
πριν από 2 μέρες
source : Skywalker

Το ξενοδοχείο 5 αστέρων Kassandra Palace Hotel & Spa στην Κρυοπηγή Χαλκιδικής

ζητά να προσλάβει για την τουριστική σεζόν 2019

Sous Chef

Το ξενοδοχείο Kassandra Palace στη Χαλκιδική είναι σε διαδικασία αναζήτησης sous chef, που να εποπτεύει και να συντονίζει τις δραστηριότητες των μαγείρων και των εργαζομένων στην κεντρική κουζίνα, ακολουθώντας τις προδιαγραφές και τις οδηγίες του executive chef μας.

Ο επιτυχημένος υποψήφιος θα πρέπει να είναι σε θέση να χρησιμοποιήσει τις μαγειρικές και διαχειριστικές ικανότητές του για να παίξει έναν κρίσιμο ρόλο στη διατήρηση και την ενίσχυση της ικανοποίησης των πελατών μας.

Αρμοδιότητες :

  • Να βοηθά στην προετοιμασία και στον σχεδιασμό όλων των μενού των τροφίμων και ποτών.
  • Να επιβλέπει σε καθημερινή βάση ότι η κουζίνα λειτουργεί με τρόπο που να πληροί τις προδιαγραφές ποιότητάς μας.
  • Να συμπληρώνει τον executive chef στον σχεδιασμό και στην προετοιμασία του φαγητού όταν κρίνεται απαραίτητο.
  • Να μπορεί να λύσει τυχόν ζητήματα που προκύπτουν και να πάρει τον έλεγχο της κάθε προβληματικής κατάστασης.
  • Να έχει υπό την εποπτεία του τη διαχείριση, την κατάρτιση, τον προγραμματισμό, την αξιολόγηση, την παροχή συμβουλών, την πειθαρχία και την παροχή κινήτρων και καθοδήγηση των εργαζομένων της κουζίνας.
  • Να διασφαλίζει τη σωστή διαχείριση υλικών, τη σωστή ποσότητα μερίδας και την καθημερινή παρακολούθηση των αποθεμάτων της κουζίνας.
  • Να ενημερώνει το F&B προσωπικό για τα προϊόντα ημέρας και τα διαθέσιμα προϊόντα του μενού.
  • Να είναι σε θέση να προετοιμάσει ειδικά γεύματα για πελάτες με τροφικές ιδιαιτερότητες.
  • Να επιβλέπει την επιβολή των κανονισμών υγιεινής και τα πρότυπα ασφαλείας στον χώρο της κουζίνας.
  • Να διατηρεί μια θετική και επαγγελματική προσέγγιση με τους συνεργάτες και τους πελάτες.
  • Να παρακολουθεί και να επιβλέπει την παρουσίαση των πιάτων.
  • Απαραίτητα προσόντα :

  • 2+ χρόνια εμπειρίας ως sous chef
  • Κατανόηση των διαφόρων μεθόδων μαγειρέματος, των συστατικών, του εξοπλισμού και των διαδικασιών που απαιτούνται
  • Εξαιρετική προϋπηρεσία στη διαχείριση της κουζίνας και του προσωπικού
  • Ακρίβεια και ταχύτητα στον χειρισμό καταστάσεων έκτακτης ανάγκης και στην παροχή λύσεων εκεί που απαιτούνται
  • Εξοικείωση με τις νέες πρακτικές της γαστρονομίας και τις νέες τάσεις της αγοράς
  • Γνώση κοστολόγησης και menu engineering θα εκτιμηθεί
  • Πτυχίο μαγειρικής με διάρκεια σπουδών τουλάχιστον 2 ετών
  • Παροχές :

  • Ανταγωνιστικό πακέτο παροχών με ασφάλιση
  • Διαμονή και πλήρης διατροφή
  • Δυναμικό και ευχάριστο περιβάλλον εργασίας
  • Προοπτικές επαγγελματικής εξέλιξης
  • Βιογραφικό με επιθυμητή πρόσφατη φωτογραφία.

    Υποβάλετε αίτηση
    Προσθήκη στα αγαπημένα
    Κατάργηση από τα αγαπημένα
    Υποβάλετε αίτηση
    Το e-mail μου
    Πατώντας στο κουμπί «Συνέχεια », δίνω στο neuvoo τη συγκατάθεση μου να καταχωρήσει τα δεδομένα μου και να μου στέλνει ειδοποιήσεις μέσω email, όπως αναφέρεται λεπτομερώς στην πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων του neuvoo. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αποσύρετε τη συγκατάθεση σας ή να διαγραφθείτε οποιαδήποτε στιγμή.
    Συνέχεια
    Φόρμα αίτησης