Συνεργάτες για το τμήμα Πωλήσεων
in-tense.gr
Αθήνα, GR
πριν από 4 μέρες
source : Kariera.gr

Περιγραφή Θέσης

Η in-tense είναι μια γρήγορα αναπτυσσόμενη εταιρία διαφήμισης και πωλήσεων, η οποία μέσω των υψηλών απαιτήσεων των πελατών της φιλοδοξεί να ενισχύσει την παραγωγικότητά της.

Οι άνθρωποι είναι το μεγαλύτερό μας κεφάλαιο.Γι' αυτό φροντίζουμε το περιβάλλον μας να είναι πάντα αξιοκρατικό και ευχάριστο, να προάγει την ομαδικότητα και να δίνει σε όλους ίσες ευκαιρίες ανάπτυξης και προόδου.

Στο πλαίσιο της συνεχούς ανάπτυξής μας, προκύπτει η ανάγκη κάλυψης νέων θέσεων entry level , οι οποίες θα συμπληρώσουν και παράλληλα θα ενδυναμώσουν το ανρθώπινο δυναμικό της εταιρίας.

Ο ρόλος της θέσης περιλαμβάνει την πώληση , την προβολή του brand name των πελατών που εκπροσωπούμε, καθώς και την διερεύνηση των αναγκών των πελατών στα προωθητικά evets που αναλαμβάνουμε να διοργανώσουμε.

Αναφορά αυτής της εργασίας
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Υποβάλετε αίτηση
Το e-mail μου
Πατώντας στο κουμπί «Συνέχεια », δίνω στο neuvoo τη συγκατάθεση μου να καταχωρήσει τα δεδομένα μου και να μου στέλνει ειδοποιήσεις μέσω email, όπως αναφέρεται λεπτομερώς στην πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων του neuvoo. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αποσύρετε τη συγκατάθεση σας ή να διαγραφθείτε οποιαδήποτε στιγμή.
Συνέχεια
Φόρμα αίτησης