ΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ: SOFTWARE ENGINEER – METRO
University of Piraeus
Greece
πριν από 1 μέρα

Αναζητούμε ανθρώπους που έχουν πάθος για τις νέες τεχνολογίες και την καινοτομία!

Για την ομάδα μας στη Γενική Διεύθυνση Οργάνωσης & Πληροφορικής, αναζητούμε Software Engineer

ώστε να συμβάλλει αποτελεσματικά στο σχεδιασμό, την υλοποίηση, τη διαχείριση και την υποστήριξη λειτουργικών εφαρμογών, που θα ανταποκρίνονται τόσο στις τεχνικές όσο και στις λειτουργικές απαιτήσεις της METRO.

Οι αρμοδιότητες σου

Αναλαμβάνοντας το ρόλο του software engineer, συμμετέχεις ενεργά στο σχεδιασμό και την υλοποίηση όλων των εφαρμογών του Κεντρικού ERP, του MIS, των workflow διαδικασιών, των KPIs καθώς και του Portal της εταιρείας.

Συμμετέχεις ενεργά στην ενημέρωση και συντήρηση των υφιστάμενων εφαρμογών και παρέχεις υποστήριξη στους χρήστες σε θέματα χρήσης και λειτουργικότητας.

Παράλληλα, εργάζεσαι πάνω σε νέα καινοτόμα projects, ενημερώνεσαι διαρκώς για τις νέες τεχνολογίες και προτείνεις ιδέες, συμβάλλοντας στην αναβάθμιση των εργαλείων προγραμματισμού και των τεχνολογικών υποδομών της εταιρείας.

Το προφίλ σου

Είσαι απόφοιτος ΑΕΙ / ΤΕΙ Πληροφορικής, διαθέτεις εμπειρία στην ανάπτυξη Εφαρμογών σε περιβάλλον Oracle RDBMS και γνώση των εργαλείων Oracle Developer 12c APEX .

Ιδανικά είσαι εξοικειωμένος με τη χρήση των εργαλείων Business Objects & Microsoft SharePoint, ενώ έχεις αναπτύξει και υλοποιήσει εφαρμογές σε WEB περιβάλλον.

Σε χαρακτηρίζει η αναλυτική σκέψη, η ευελιξία και η ομαδικότητα.

Είμαστε ένας από τους μεγαλύτερους εργοδότες στην Ελλάδα, με πάνω από 10.000 εργαζόμενους και μπορείς και εσύ να διεκδικήσεις μία θέση στην ομάδα μας!

Στη METRO προσφέρουμε ένα αξιόπιστο και σταθερό περιβάλλον εργασίας, γεμάτο προκλήσεις!

Θα έχεις ένα ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών, καθώς και δυνατότητες εξέλιξης σε μια δυναμικά αναπτυσσόμενη ελληνική εταιρεία.

Μπορείτε να μας αποστείλετε το βιογραφικό σας σημείωμα κάνοντας κλικ στο Αποστολή Βιογραφικού και επιλέγοντας τον κωδικό θέσης MCS18 .

FacebookTwitterEmailLinkedIn

Υποβάλετε αίτηση
Προσθήκη στα αγαπημένα
Κατάργηση από τα αγαπημένα
Υποβάλετε αίτηση
Το e-mail μου
Πατώντας στο κουμπί «Συνέχεια », δίνω στο neuvoo τη συγκατάθεση μου να καταχωρήσει τα δεδομένα μου και να μου στέλνει ειδοποιήσεις μέσω email, όπως αναφέρεται λεπτομερώς στην πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων του neuvoo. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αποσύρετε τη συγκατάθεση σας ή να διαγραφθείτε οποιαδήποτε στιγμή.
Συνέχεια
Φόρμα αίτησης