Φροντίδα - φύλαξη βρέφους 6 μηνών στα Βριλήσσια
Paramana
Βριλήσσια, GR
πριν από 1 μέρα

Αναζητούμε κυρία για φροντίδα κ φύλαξη βρέφους 6 μηνών. Η εργασία είναι πενθήμερη, 7 ώρες ημερησίως και το ωράριο Δευτέρα και Τετάρτη 12-7, Τρίτη 2-9, Πέμπτη 11- 6 και Παρασκευή 9 -4.

Επιθυμούμε μαγείρεμα, εφόσον ζητηθεί, σιδέρωμα των ρούχων της οικογένειας και βασική τακτοποίηση του σπιτιού (όχι καθάρισμα).

Στην οικογένεια υπάρχουν άλλα δύο παιδιά, μαθητές νηπιαγωγείου και τρίτης δημοτικού, που επιστρέφουν απογευματινές ώρες, οπότε η ενασχόληση αφορά κυρίως το βρέφος.

Επιθυμητή η δυνατότητα φύλαξης κάποιο βράδυ, κατόπιν συνεννόησης, με έπιπλέον αμοιβή. Ενδιαφερόμαστε για μακροχρόνια συνεργασία, σε βάθος τουλάχιστον τριετίας με αυτό το ωράριο, και στη συνέχεια με ωράριο που θα συζητηθεί, αλλά και πάλι θα αφορά αρκετές ώρες ημερησίως.

Συστάσεις απαραίτητες.

Υποβάλετε αίτηση
Προσθήκη στα αγαπημένα
Κατάργηση από τα αγαπημένα
Υποβάλετε αίτηση
Το e-mail μου
Πατώντας στο κουμπί «Συνέχεια », δίνω στο neuvoo τη συγκατάθεση μου να καταχωρήσει τα δεδομένα μου και να μου στέλνει ειδοποιήσεις μέσω email, όπως αναφέρεται λεπτομερώς στην πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων του neuvoo. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αποσύρετε τη συγκατάθεση σας ή να διαγραφθείτε οποιαδήποτε στιγμή.
Συνέχεια
Φόρμα αίτησης