ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ
ΤΕΧΝΟΜΑΤ Α.Ε.
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα
πριν από 1 μέρα
source : Jobseeker

Η ΤΕΧΝΟΜΑΤ Α.Ε., μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες εμπορίας ηλεκτρολογικού και βιομηχανικού υλικού, επιθυμεί να προσλάβει : ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥΈλα στην ομάδα μας #Θεσσαλονίκη! Οι κατάλληλοι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ευχάριστο και επικοινωνιακό χαρακτήρα, ομαδικό πνεύμα, θετική διάθεση και ενθουσιασμό, ώστε να επιτυγχάνεται η εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών που χαρακτηρίζει την εταιρία μας.

Αρμοδιότητες· Εξυπηρέτηση πελατών, προώθηση και πώληση των προϊόντων της εταιρείας με βάση τις ανάγκες των πελατών.· Πρόταση εξατομικευμένων λύσεων στους πελάτες .

 • Υποδοχή και τηλεφωνική εξυπηρέτηση πελατών.· Γνώση και συνεχή εκμάθηση των χαρακτηριστικών και προδιαγραφών των προϊόντων και των καταλόγων.
 • Υποστήριξη στην οργάνωση των χώρων του καταστήματος.· Συνεργασία με αποθήκη για οργάνωση παραδόσεων Απαραίτητα Προσόντα· Απόφοιτοι ΑΕΙ / ΤΕΙ / Τεχνικών Σχολών Ηλεκτρολογίας, Αυτοματισμού ή άλλης τεχνικής κατεύθυνσης· Προϋπηρεσία σε Πωλήσεις / Εξυπηρέτηση Πελατών (κατά προτίμηση σε αντίστοιχο κλάδο)· Ευχέρεια στη χρήση πληροφοριακών συστημάτων· Επικοινωνιακές και διαπραγματευτικές ικανότητες· Θα εκτιμηθεί γνώση σε βιομηχανικό υλικόΠροσφέρουμε· Ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών· Άριστες συνθήκες εργασίας σε ένα σύγχρονο και ευχάριστο περιβάλλον· Προοπτικές εξέλιξης σε μία σταθερά αναπτυσσόμεη εταιρεία.
 • Συνεχής εκπαίδευση και ανάπτυξη μέσω του Technomat Education Center (TEC) Επικοινώνησε μαζί μας στο για να δηλώσεις το ενδιαφέρον σου και να αποστείλεις το βιογραφικό σου.
 • Θα τηρηθεί απόλυτη εχεμύθεια στη διαχείρηση των βιογραφικών σημειωμάτων σύμφωνα με τις διατάξεις του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Δεδομένων (GDPR) / σε συμμόρφωση με την πολιτική απορρήτου της Εταιρείας ΤΕΧΝΟΜΑΤ Α.
 • Ε. Για να κάνετε αίτηση για τη συγκεκριμένη αγγελία εργασίας στείλτε email στο Μπορείτε να κάνετε αίτηση για τη συγκεκριμένη θέση εργασίας αλλά και για άλλες, χρησιμοποιώντας το online βιογραφικό σας.

  Κάντε κλικ στο σύνδεσμο παρακάτω για να υποβάλλετε το βιογραφικό σας και να τo στείλετε με email στο συγκεκριμένο εργοδότη.

 • adsbygoogle window.adsbygoogle ).push( );
 • Αναφορά αυτής της εργασίας
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Εφαρμογή
  Το e-mail μου
  Πατώντας στο κουμπί «Συνέχεια », δίνω στο neuvoo τη συγκατάθεση μου να καταχωρήσει τα δεδομένα μου και να μου στέλνει ειδοποιήσεις μέσω email, όπως αναφέρεται λεπτομερώς στην πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων του neuvoo. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αποσύρετε τη συγκατάθεση σας ή να διαγραφθείτε οποιαδήποτε στιγμή.
  Συνέχεια
  Φόρμα αίτησης