ΔIEΑΘ ILC_18112020
Greek Council for Refugees
Αθήνα, GR
πριν από 1 μέρα

Το Ελληνικό Συμβούλιο για τους Πρόσφυγες (ΕΣΠ) είναι Μη Κυβερνητική Οργάνωση. Ιδρύθηκε το 1989 και αποτελεί Σωματείο αναγνωρισμένο ως Ειδικώς Φιλανθρωπικό.

Περιλαμβάνεται, μεταξύ άλλων, στα Μητρώα των αρμόδιων Υπουργείων, έχει Συμβουλευτική Ιδιότητα στο Οικονομικό και Κοινωνικό Συμβούλιο του ΟΗΕ (ECOSOC) και είναι επιχειρησιακός εταίρος της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες (UNHCR).

Περισσότερα για τον Οργανισμό, το Όραμα και την Αποστολή του μπορείτε να βρείτε από την ιστοσελίδα

Το Ε.Σ.Π. προκηρύσσει μία (1) θέση διερμηνέα με σύμβαση ορισμένου χρόνου πλήρους απασχόλησης που θα απασχοληθεί στο Κέντρο Κοινωνικής Ένταξης στην Αθήνα στο πλαίσιο υλοποίησης προγραμμάτων.

Η θέση θα αναφέρεται στους Συντονιστές Υπηρεσίας Διερμηνείας και στην Υπεύθυνη του Κέντρου Κοινωνικής Ένταξης.

Απαραίτητα προσόντα

 • Βασικές γλώσσες : Φαρσί ή Φαρσί / Νταρί
 • Γλώσσα επικοινωνίας : Ελληνικά ή / και Αγγλικά
 • Βασικές γνώσεις χρήσης Η / Υ
 • Επιθυμητά προσόντα

 • Απόφοιτος / η δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης
 • Προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση και εμπειρία στην παροχή υπηρεσιών διερμηνείας
 • Επικοινωνιακές δεξιότητες
 • Οργανωτικές δεξιότητες
 • Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να στείλουν βιογραφικό σημείωμα και συνοδευτική επιστολή (προαιρετικά) με θέμα : ΔIEΑΘ ILC 18112020

  Λόγω του μεγάλου όγκου βιογραφικών, σε περίπτωση μη επιλογής, δεν θα μπορέσουμε να ενημερώσουμε όλους τους υποψηφίους.

  Προθεσμία υποβολής αιτήσεων : 18 / 12 / 2020 (Λόγω άμεσης ανάγκης κάλυψης της θέσης, ενδέχεται η διαδικασία επιλογής να εκκινήσει πριν την καταληκτική ημερομηνία υποβολής των βιογραφικών)

  Το Ελληνικό Συμβούλιο για τους Πρόσφυγες ακολουθεί την πολιτική των ίσων ευκαιριών. Όλοι οι υποψήφιοι για θέση εργασίας αντιμετωπίζονται ανεξαρτήτου ηλικίας, αναπηρίας, φυλετικής ή εθνικής καταγωγής, φύλου, θρησκείας ή πεποιθήσεων, σεξουαλικού προσανατολισμού.

  Αναφορά αυτής της εργασίας
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Υποβάλετε αίτηση
  Το e-mail μου
  Πατώντας στο κουμπί «Συνέχεια », δίνω στο neuvoo τη συγκατάθεση μου να καταχωρήσει τα δεδομένα μου και να μου στέλνει ειδοποιήσεις μέσω email, όπως αναφέρεται λεπτομερώς στην πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων του neuvoo. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αποσύρετε τη συγκατάθεση σας ή να διαγραφθείτε οποιαδήποτε στιγμή.
  Συνέχεια
  Φόρμα αίτησης