Βρεφονηπιοκόμος για ένα παιδί ηλικίας 1 ετών, Κυψέλη
Nannuka.com
Κυψέλη, GR
πριν από 4 μέρες

Είμαστε μια τριμελής οικογένεια και το τελευταίο μέλος μας είναι ενός έτους! Είναι ένα φιλοπερίεργο και επικοινωνιακό παιδάκι και για τον λόγο αυτό προσπαθούμε να του προσφέρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε σε ερεθίσματα μέσα από το παιχνίδι και τις βόλτες.

Αναζητούμε μία / έναν babysitter με πτυχίο (ή τελειόφοιτο) από αναγνωρισμένο ίδρυμα ο οποίος / η οποία ειδικεύεται στη βρεφονηπιακή εκπαίδευση, και ταυτόχρονα θεωρεί το παιχνίδι ως βάση για την ανάπτυξη και την εξέλιξη του παιδιού.

Λόγου του γεγονότος ότι ως γονείς κάνουμε δημιουργικά επαγγέλματα αναζητούμε έναν άνθρωπο ο οποίος θρέφει βαθιά αγάπη για τις τέχνες, του αρέσει να τραγουδά, να παίζει μουσική, να ζωγραφίζει, να πηγαίνει σε μουσεία και προπαντός να παίζει, μιας και το παιχνίδι είναι η βάση της δημιουργίας.

Η προϋπηρεσία με παιδιά κάτω του ενός έτους και γύρω από την ηλικία του ενός έτους και η μία τουλάχιστον συστατική από άλλο γονέα θεωρείται το τρίτο απαραίτητο προσόν.

Επειδή οι τυπικότητες δε μας ενδιαφέρουν, ακόμη και τηλεφωνική επικοινωνία με προηγούμενο γονιό είναι αρκετή. Τέλος, Θα θέλαμε να γνωριστούμε πρώτα σε μία σύντομη συνάντηση και ολιγόλεπτη συνέντευξη διά ζώσης και στη συνέχεια (ακόμη και την ίδια μέρα προς χάριν ευκολίας) να δούμε στην πράξη μέσα από μια δίωρη επαφή (επί πληρωμή) με το παιδί αν ταιριάζουμε.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την ανταπόκρισή σας! Το ωράριο το οποίο θα μας βόλευε ιδανικά είναι 11-6μμ. ή 11-7μμ. Δευτέρα ως Παρασκευή.

Υποβάλετε αίτηση
Προσθήκη στα αγαπημένα
Κατάργηση από τα αγαπημένα
Υποβάλετε αίτηση
Το e-mail μου
Πατώντας στο κουμπί «Συνέχεια », δίνω στο neuvoo τη συγκατάθεση μου να καταχωρήσει τα δεδομένα μου και να μου στέλνει ειδοποιήσεις μέσω email, όπως αναφέρεται λεπτομερώς στην πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων του neuvoo. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αποσύρετε τη συγκατάθεση σας ή να διαγραφθείτε οποιαδήποτε στιγμή.
Συνέχεια
Φόρμα αίτησης