Ασκούμενος-η Δικηγόρος - Μαρκόπουλο Μεσογαίας
MARKET IN ΑΕΒΕ
GR
πριν από 2 μέρες
source : Skywalker

Οι άνθρωποί μας η δύναμή μας! Άνθρωπος της Market In σημαίνει άνθρωπος με πάθος και αγάπη για την άριστη εξυπηρέτηση του πελάτη μας, που συμβάλλει στο να πραγματοποιήσουμε το όραμα της εταιρίας μας : να βελτιώνει έμπρακτα τη ζωή όλων των πελατών μας! Οι άνθρωποι της εταιρίας μας, περισσότεροι από 3.

500 εργαζόμενοι, είναι για εμάς το πιο σημαντικό κομμάτι. Είναι η κινητήρια δύναμη της Market In . Γεμάτοι πάθος, ενθουσιασμό και πίστη για τη δουλειά τους και την εταιρία μας, δίνουν καθημερινά τα μέγιστα για να αποδείξουν ότι καταφέρνουν και προσφέρουν με μοναδικό τρόπο την ποιοτική εξυπηρέτηση στον πελάτη μας.

Η Market In , η πλέον αναγνωρισμένη και αγαπημένη 100% ελληνική αλυσίδα καταστημάτων super market στην Ελλάδα, στο πλαίσο της ανάπτυξής της και της επίτευξης των εταιρικών στόχων της, επιθυμεί να προσλάβει για πλήρη απασχόληση

Ασκούμενο / Ασκούμενη Δικηγόρο

στα κεντρικά γραφεία της στο Μαρκόπουλο Αττικής .

Η εταιρία παρέχει :

 • Δυναμικό εργασιακό περιβάλλον σε μια συνεχώς αναπτυσσόμενη ελληνική εταιρία
 • Ικανοποιητικό πακέτο αποδοχών
 • Επισκεφθείτε μας στην εταιρική ιστοσελίδα :

  Όλα τα βιογραφικά σημειώματα θα εξεταστούν με απόλυτη εχεμύθεια.

  Υποβάλετε αίτηση
  Προσθήκη στα αγαπημένα
  Κατάργηση από τα αγαπημένα
  Υποβάλετε αίτηση
  Το e-mail μου
  Πατώντας στο κουμπί «Συνέχεια », δίνω στο neuvoo τη συγκατάθεση μου να καταχωρήσει τα δεδομένα μου και να μου στέλνει ειδοποιήσεις μέσω email, όπως αναφέρεται λεπτομερώς στην πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων του neuvoo. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αποσύρετε τη συγκατάθεση σας ή να διαγραφθείτε οποιαδήποτε στιγμή.
  Συνέχεια
  Φόρμα αίτησης