Ιατρικός επισκέπτης με έδρα την Αθήνα (Σύμβαση 18 μηνών)
Novo Nordisk
Αθήνα
πριν από 5 μέρες
source : Kariera.gr

Περιγραφή Θέσης

 • Έχεις εμπειρία στην ιατρική ενημέρωση και θέλεις να αναπτύξεις περαιτέρω τις επαγγελματικές σου δεξιότητες; Θα ήθελες να αποτελέσεις πρωτοπόρο μέρος της ανάπτυξης στην διαρκώς αυξανόμενη αγορά της παχυσαρκίας στην Ελλάδα;
 • Εντάξου στο Τμήμα πωλήσεων της Novo Nordisk ως εξωτερικός / ή συνεργάτης.

  Το τμήμα

  Η ομάδα της παχυσαρκίας στην Ελλάδα αποτελεί μια νέα αναπτυσσόμενη ομάδα, μέρος ενός ισχυρού και Διεθνώς καταξιωμένου οργανισμού υψηλών προδιαγραφών και αξιών, με ικανούς επαγγελματίες, προσανατολισμένους στα αποτελέσματα και προσηλωμένους στους κανόνες επαγγελματικής ηθικής της εταιρείας.

  Η θέση

  Θα προωθείς καθημερινά στο πεδίο τα προϊόντα της εταιρείας στους επαγγελματίες Υγείας. Θα εφαρμόζεις τα επιχειρηματικά πλάνα της εταιρείας στις περιοχές ευθύνης σου, θα αναλύεις τα δεδομένα και θα αναγνωρίζεις τις ευκαιρίες ανάπτυξης της περιοχής σου.

  Προσόντα

  Ο / Η υποψήφιος / α θα πρέπει να διαθέτει άριστες δεξιότητες επικοινωνίας, να έχει το απαραίτητο γνωστικό υπόβαθρο ώστε να εκπαιδευτεί στις θεραπευτικές λύσεις που προσφέρουν τα προϊόντα της εταιρείας.

  Επίσης, να έχει εργασιακή εμπειρία τουλάχιστον 2 ετών στη φαρμακευτική αγορά, ευχέρεια στα αγγλικά και στα σύγχρονα τεχνολογικά μέσα.

  Να διαθέτει άδεια οδήγησης και να έχει δυνατότητα ταξιδιών στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

  Πτυχίο Επιστημών Υγείας ή θετικών Επιστημών και προϋπηρεσία σε μη αποζημιούμενες θεραπείες θα θεωρηθούν πρόσθετα προσόντα.

  Δουλεύοντας στη Novo Nordisk

  Στη Novo Nordisk χρησιμοποιούμε τις ικανότητές μας, την αφοσίωση και τη φιλοδοξία να βοηθήσουμε τους ανθρώπους με χρόνιες παθήσεις.

  Προσφέρουμε την ευκαιρία να γίνετε μέρος ενός πραγματικά παγκόσμιου εργασιακού περιβάλλοντος, όπου το πάθος και η δέσμευση ανταμείβονται με ευκαιρίες προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης.

  Επικοινωνία

  Αν θεωρείς ότι πληρείς τα προαπαιτούμενα προσόντα και βλέπεις τον εαυτό σου να ταιριάζει με τη φιλοσοφία και τις αρχές του Τμήματος, στείλε το βιογραφικό σου έως : 25 Μαΐου 2020.

  Αναφορά αυτής της εργασίας
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Υποβάλετε αίτηση
  Το e-mail μου
  Πατώντας στο κουμπί «Συνέχεια », δίνω στο neuvoo τη συγκατάθεση μου να καταχωρήσει τα δεδομένα μου και να μου στέλνει ειδοποιήσεις μέσω email, όπως αναφέρεται λεπτομερώς στην πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων του neuvoo. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αποσύρετε τη συγκατάθεση σας ή να διαγραφθείτε οποιαδήποτε στιγμή.
  Συνέχεια
  Φόρμα αίτησης