Υπεύθυνος πωλήσεων και επιστημονικής υποστήριξης διαγνωστικών ιατρικών ειδών με έδρα την Αθήνα
LAGIOS DIAGNOSTICS
Athina, Αττική-Αθήνα, GR
πριν από 6 μέρες
source : Kariera

Εταιρία προμήθειας διαγνωστικών ιατρικών ειδών αναζητεί υπεύθυνο πωλήσεων και επιστημονικής υποστήριξης για την περιοχή της Κεντρικής και Νοτίου Ελλάδας με έδρα την Αθήνα.

Ο υποψήφιος πρόκειται να αναλάβει την προώθηση διαγνωστικών συσκευών και αντιδραστηρίων στα Μικροβιολογικά εργαστήρια και Διαγνωστικά κέντρα της Κεντρικής και Νοτίου Ελλάδας καθώς και την επιστημονική υποστήριξη της πελατειακής βάσης.

Η εταιρεία παρέχει ανταγωνιστικό πακέτο παροχών, τον απαραίτητό ατομικό εξοπλισμό και αυτοκίνητο.

Ο υποψήφιος θα πρέπει να διαθέτει :

 • Πτυχίο ΤΕΙ ΑΕΙ βιολογίας, χημείας, βιοχημείας, τεχνικής κατεύθυνσης με εξειδίκευση σε προϊόντα βιοτεχνολογίας ή αντίστοιχο συναφές εργαστηριακής εξειδίκευσης.
 • Εμπειρία πωλήσεων διαγνωστικών προϊόντων στον χώρο των μικροβιολογικών εργαστηρίων του Δημόσιου και Ιδιωτικού τομέα τουλάχιστον δύο ετών.
 • Επιθυμητή εμπειρία επιστημονικής υποστήριξης αναλυτικών συστημάτων ή εν γένει ιατρικών συσκευών.
 • Αναφορά αυτής της εργασίας
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Εφαρμογή
  Το e-mail μου
  Πατώντας στο κουμπί «Συνέχεια », δίνω στο neuvoo τη συγκατάθεση μου να καταχωρήσει τα δεδομένα μου και να μου στέλνει ειδοποιήσεις μέσω email, όπως αναφέρεται λεπτομερώς στην πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων του neuvoo. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αποσύρετε τη συγκατάθεση σας ή να διαγραφθείτε οποιαδήποτε στιγμή.
  Συνέχεια
  Φόρμα αίτησης