ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ
INTERAMERICAN
Αθήνα, Ελλάδα (Remote)
πριν από 6 μέρες
source : Jobseeker
 • Διαθέτετε δυναμική προσωπικότητα, σας αρέσει η επικοινωνία και επιθυμείτε να διακριθείτε σε ένα επάγγελμα με αναγνώριση, κύρος και προσφορά στην κοινωνία;
 • Μία θέση Ασφαλιστικού Συμβούλου INTERAMERICAN μόλις άνοιξε για εσάς!Η θέση σας ως Ασφαλιστικός Σύμβουλος INTERAMERICANΟ Σύμβουλος INTERAMERICAN δεν είναι απλώς ένας πωλητής ασφαλειών .

  Ως Σύμβουλος θα έχετε την ευκαιρία να έρθετε σε επαφή με ανθρώπους, με διαφορετικά χαρακτηριστικά, στόχους και ασφαλιστικές ανάγκες.

  Επικοινωνώντας μαζί τους, θα αναλύσετε τις ανάγκες τους. Συζητάτε μια σειρά από θέματα, όπως η σύνταξη και το Κοινωνικό Ταμείο τους, η εξασφάλιση της υγείας τους, το μέλλον και η αποκατάσταση των παιδιών τους, η προστασία της περιουσίας τους.

  Θα προτείνετε σε κάθε πελάτη σας τις λύσεις που ανταποκρίνονται στις ξεχωριστές ανάγκες του. Θα τον βοηθήσετε να πραγματοποιήσει τους οικονομικούς του στόχους.

  Θα είστε ο σύμβουλός του, ο άνθρωπος που στέκεται στο πλευρό του, με γνώση και κατανόηση.Απαιτητά και επιθυμητά προσόντα : Δυναμική και ευχάριστη προσωπικότηταΆριστες επικοινωνιακές δεξιότητεςΟμαδικό πνεύμα και πάθος για την επίτευξη των αποτελεσμάτωνΑκεραιότητα, υπευθυνότητα και αναπτυγμένη ικανότητα οργάνωσηςΠτυχίο ανώτερης ή ανώτατης σχολήςΓνώσεις ηλεκτρονικών υπολογιστώνΠιστοποίηση Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης Τύπου Α (θα θεωρηθεί επιπλέον προσόν)Επαγγελματική προϋπηρεσία στο χώρο των πωλήσεωνΗ INTERAMERICAN στέκεται δίπλα σας : Προσφέρει επαναλαμβανόμενες προμήθειεςΕπιβραβεύει με πολύ υψηλά μηνιαία bonus παραγωγικότηταςΕξασφαλίζει την ένταξή σας στο Ταμείο Επαγγελματικής Ασφάλισης INTERAMERICANΑναλαμβάνει την εκπαίδευσή σας και την επαγγελματική σας εξειδίκευσηΑνταμείβει με συμμετοχή σε εταιρικούς διαγωνισμούς, ταξίδια και άλλες ανάλογες δραστηριότητεςΠαρέχει πρωτοποριακές ηλεκτρονικές εφαρμογέςΧρησιμοποιεί σύγχρονες μεθοδολογίες εξυπηρέτησης, όπως Financial Planning, Advisory Services κ.

  λπ. Για να κάνετε αίτηση για τη συγκεκριμένη αγγελία εργασίας στείλτε email στο Μπορείτε να κάνετε αίτηση για τη συγκεκριμένη θέση εργασίας αλλά και για άλλες, χρησιμοποιώντας το online βιογραφικό σας.

  Κάντε κλικ στο σύνδεσμο παρακάτω για να υποβάλλετε το βιογραφικό σας και να τo στείλετε με email στο συγκεκριμένο εργοδότη.

 • adsbygoogle window.adsbygoogle ).push( );
 • Αναφορά αυτής της εργασίας
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Εφαρμογή
  Το e-mail μου
  Πατώντας στο κουμπί «Συνέχεια », δίνω στο neuvoo τη συγκατάθεση μου να καταχωρήσει τα δεδομένα μου και να μου στέλνει ειδοποιήσεις μέσω email, όπως αναφέρεται λεπτομερώς στην πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων του neuvoo. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αποσύρετε τη συγκατάθεση σας ή να διαγραφθείτε οποιαδήποτε στιγμή.
  Συνέχεια
  Φόρμα αίτησης