Εταιρεία παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών
Συμβουλευτική εταιρεία
Πειραιάς, Αττική-Αθήνα, GR
πριν από 6 μέρες
source : Kariera.gr

Μεγάλη εταιρεία παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών ( marketing και πωλήσεων) στο πλαίσιο ανάπτυξης της εμπορικής της δραστηριότητας, ζητά για το γραφείο της στον Πειραιά νέους συνεργάτες που αποσκοπούν στην επαγγελματική τους αποκατάσταση στον ταχύτατα αναπτυσσόμενο τομέα των υπηρεσιών Marketing .

Η θέση δεν απαιτεί προϋπηρεσία καθώς η εταιρεία προετοιμάζει κάθε κατάλληλο υποψήφιο με ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα πλήρης εκπαίδευσης από έμπειρους εκπαιδευτές με σκοπό την ομαλή ένταξη του στην ομάδα ώστε να περάσει όλα τα στάδια ανάπτυξης.

Σε ένα ευχάριστο και σύγχρονο περιβάλλον ο κάθε υποψήφιος που θα περάσει το πρώτο στάδιο αξιολόγησης, θα έχει την ευκαιρία να εξελιχθεί επαγγελματικά, να πετύχει τους στόχους του και να είναι ανεξάρτητος.

Βασικές αρμοδιότητες της θέσης είναι η ολοκληρωμένη ενημέρωση δυνητικών πελατών, η δημιουργία και η υλοποίηση προωθητικών ενεργειών, η άψογη εξυπηρέτηση πελατών, η παρακολούθηση του ανταγωνισμού και η διατήρηση των διαδικασιών που έχουν οριστεί από την εταιρεία.

Απαραίτητα προσόντα κάθε υποψηφίου είναι η άνεση στις δημόσιες σχέσεις, η επαγγελματική νοοτροπία, ο δραστήριος και δυναμικός χαρακτήρας με όρεξη για δουλειά, η ικανότητα συνεργασίας με ομαδικότητα και συνέπεια και η θετική διάθεση.

Η θέση είναι ευκαιρία για κάθε νέο / νέα που αρχίζει τώρα τη καριέρα του ή που θέλει να εξελιχθεί στο τομέα του. Κάθε βιογραφικό θα αξιολογηθεί με προσοχή και μετά το πέρας των περιοριστικών μέτρων οι επιλεγμένοι για τη θέση θα ενημερωθούν τηλεφωνικά.

Αναφορά αυτής της εργασίας
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Υποβάλετε αίτηση
Το e-mail μου
Πατώντας στο κουμπί «Συνέχεια », δίνω στο neuvoo τη συγκατάθεση μου να καταχωρήσει τα δεδομένα μου και να μου στέλνει ειδοποιήσεις μέσω email, όπως αναφέρεται λεπτομερώς στην πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων του neuvoo. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αποσύρετε τη συγκατάθεση σας ή να διαγραφθείτε οποιαδήποτε στιγμή.
Συνέχεια
Φόρμα αίτησης