Επικεφαλής Επαγγελματικών Δανείων & Επιχειρήσεων Περιφερειακής Αγοράς Μεσσηνίας
Eurobank Ergasias SA
Καλαμάτα
πριν από 18 μέρες
source : Kariera.gr

Ο Όμιλος Eurobank είναι ένας δυναμικός χρηματοοικονομικός οργανισμός με παρουσία σε 6 χώρες και συνολικό δίκτυο 653 σημείων εξυπηρέτησης στην Ελλάδα και στο εξωτερικό που παρέχει ολοκληρωμένο φάσμα χρηματοοικονομικών προϊόντων και υπηρεσιών σε ιδιώτες και επιχειρήσεις.

Έχοντας πάντα στο επίκεντρο τις ανάγκες των πελάτών της και με στόχο τη δημιουργία σχέσεων εμπιστοσύνης και αμοιβαίου οφέλους, αναζητά νέα και δυναμικά στελέχη για το Δίκτυο Καταστημάτων της στη Περιοχή της Καλαμάτας.

Ο Επικεφαλής Επαγγελματικών Δανείων & Επιχειρήσεων Περιφερειακής Αγοράς αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους ρόλους της δομής του Δικτύου Καταστημάτων.

Λειτουργεί ως συνδετικός κρίκος μεταξύ του Διευθυντή Περιφέρειας Καταστημάτων και των Συμβούλων Σχέσεων Πελατών Επαγγελματιών & Επιχειρήσεων (Small Business Banking), έχει την πλήρη ευθύνη για την καθοδήγηση, ανάπτυξη και αξιολόγηση της ομάδας του και παράλληλα την ευθύνη για την επίτευξη των στρατηγικών στόχων αναφορικά με τους επαγγελματίες και τις επιχειρήσεις (Small Business (SB) Segment) στην Περιφερειακή Αγορά.

Κύρια Καθήκοντα της θέσης

 • Υπεύθυνος για την επίτευξη των στρατηγικών στόχων του Small Business Segment καθώς και για την εύρυθμη λειτουργία των δραστηριοτήτων του SB στο σύνολο της Περιφερειακής Αγοράς.
 • Συντονισμός, διαχείριση, καθοδήγηση και ανάπτυξη των Συμβούλων Σχέσεων Πελατών Small Business Banking της Περιφερειακής Αγοράς.
 • Διαχείριση και ανάπτυξη ανατεθειμένου πελατολογίου, καθώς και προσέλκυση νέων SB πελατών.
 • Παρακολούθηση και διερεύνηση των εξελίξεων της αγοράς και του ανταγωνισμού για την ενημέρωση τόσο των Συμβούλων Σχέσεων Πελατών SB όσο και των πελατών.
 • Συνεργασία και υποστήριξη των Διευθυντών και λοιπών στελεχών των καταστημάτων της Περιφερειακής Αγοράς με σκοπό την επίτευξη των κοινών επιχειρηματικών στόχων.
 • Requirements

  Απαραίτητα προσόντα και Δεξιότητες.

 • Πτυχίο ανώτερου / ανώτατου εκπαιδευτικού ιδρύματος με κατεύθυνση στα χρηματοοικονομικά / διοίκηση επιχειρήσεων. Μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών θα θεωρηθεί πρόσθετο προσόν.
 • Εργασιακή εμπειρία τουλάχιστον 7 ετών σε Τραπεζικό Ίδρυμα σε θέση με κύρια αρμοδιότητα τους επαγγελματίες πελάτες και επιχειρήσεις.
 • Επιθυμητή Πιστοποίηση στην Ασφαλιστική Διαμεσολάβηση.
 • Πολύ καλή γνώση χειρισμού MS Office και της αγγλικής γλώσσας.
 • Ανεπτυγμένη επιχειρησιακή αντίληψη και ικανότητα ανάπτυξης εργασιών.
 • Ανεπτυγμένο επίπεδο πρωτοβουλίας με έμφαση στη δυνατότητα λήψης γρήγορων αποφάσεων και ικανότητα άμεσης επίλυσης προβλημάτων.
 • Ικανότητα ανάθεσης εργασιών, ανάπτυξη άλλων και εστιασμένη καθοδήγηση.
 • Επαγγελματικές Συμπεριφορές που Υποστηρίζουν τις Αξίες μας

  Προτεραιότητά μας ο πελάτης : Λειτουργούμε με γνώμονα τον πελάτη και το όφελός του. Με τις ενέργειές μας κάνουμε τη διαφορά στη ζωή των πελατών μας στο παρόν και στο μέλλον.

  Κάνουμε τη διαφορά μαζί : Συνεργαζόμαστε για την επίτευξη των στόχων της Eurobank. Βάζουμε το εμείς πάνω από το εγώ .

  Δεσμευόμαστε για συνεχή δράση : Επιτυγχάνουμε αποτελέσματα με αποφασιστικότητα και δυναμισμό. Συμβάλλουμε με τη δράση μας στα σταθερά αποτελέσματα / ανοδική πορεία της Eurobank.

  Διαμορφώνουμε το μέλλον : Έχουμε ανήσυχο πνεύμα',προσαρμοζόμαστε στις αλλαγές και εξελισσόμαστε. Επιδιώκουμε τη συνεχή ανάπτυξη και εξέλιξη.

  Εμπνέουμε εμπιστοσύνη : Λειτουργούμε με διαφάνεια, ακεραιότητα και επαγγελματισμό, με έμφαση στον άνθρωπο. Σεβόμαστε το πλαίσιο λειτουργίας της Eurobank.

  Σεβόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα

  Όλα τα στοιχεία της αίτησης και του βιογραφικού σας παραμένουν αυστηρά εμπιστευτικά.

  Επικοινωνήστε μαζί μας

  Διεύθυνση Talent Recruitment, Selection and Onboarding

  Benefits

  Η Eurobank προσφέρει προοπτικές επαγγελματικής εξέλιξης σε ένα δυναμικό και σύγχρονο περιβάλλον εργασίας καθώς και ένα ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών.

  Υποβάλετε αίτηση
  Προσθήκη στα αγαπημένα
  Κατάργηση από τα αγαπημένα
  Υποβάλετε αίτηση
  Το e-mail μου
  Πατώντας στο κουμπί «συνέχεια», δίνω στο neuvoo τη συγκατάθεση μου να καταχωρήσει τα δεδομένα μου και να μου στέλνει ειδοποιήσεις μέσω email, όπως αναφέρεται λεπτομερώς στην πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων του neuvoo. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αποσύρετε τη συγκατάθεση σας ή να διαγραφθείτε οποιαδήποτε στιγμή.
  Συνέχεια
  Φόρμα αίτησης