Εργάτης Αποθήκης
ΕΡΓΑΤΗΚΑΤ
Αθήνα, Ελλάδα
πριν από 6 μέρες
source : Jobseeker

Από το η ΕΡΓΑΤΗΚΑΤ Α.Ε. εξειδικεύεται στην κατασκευή Τηλεπικοινωνιακών έργων, στην παροχή εξειδικευμένων Κατασκευαστικών υπηρεσιών και υπηρεσιών συντήρησης Κτιρίων & Ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων.

Επισκόπηση του Ρόλου : Ο υπάλληλος αποθήκης έχει την ευθύνη παρακολούθησης και υλοποίησης όλων των αποθηκευτικών εργασιών και θα αναφέρεται στον Υπεύθυνο Αποθηκών (Warehouse Manager) της εταιρείας.

Κύριες Αρμοδιότητες Θέσης : Φόρτωση / εκφόρτωση εμπορευμάτων.Φυσική και λογιστική παραλαβή εμπορευμάτων και διαχείριση επιστροφών.

Ομαδοποίηση, τακτοποίηση, και αποθήκευση υλικών.Διασφάλιση της εύρυθμης λειτουργίας της αποθήκης.Περιστασιακή μεταφορά υλικών εντός Αττικής.

Απογραφή / Έλεγχος των αποθεμάτων.Κατάλληλη χρήση του εξοπλισμού και των μέσων που απαιτούνται για την εκτέλεση της εργασίας του.

Ενημέρωση υπευθύνου σε περίπτωση εντοπισμού προβλήματος / διορθωτικών ενεργειών.Διασφάλιση της τήρησης των κανόνων υγείας και ασφάλειας.

Καθαριότητα & τάξη αποθήκης & περιβάλλοντος χώρου.Προφίλ υποψηφίων : Επιθυμητή προϋπηρεσία σε ανάλογη θέση και γνώση τηλεπικοινωνιακού υλικού και εξοπλισμού.

Ερασιτεχνικό δίπλωμα, Β κατηγορίας.Απολυτήριο Λυκείου τουλάχιστον.Βασικές γνώσεις χειρισμού Η / Υ.Προσανατολισμός στην οργάνωση, μεθοδικότητα και εργατικότητα.

Για να κάνετε αίτηση για τη συγκεκριμένη αγγελία εργασίας στείλτε email στο Μπορείτε να κάνετε αίτηση για τη συγκεκριμένη θέση εργασίας αλλά και για άλλες, χρησιμοποιώντας το online βιογραφικό σας.

Κάντε κλικ στο σύνδεσμο παρακάτω για να υποβάλλετε το βιογραφικό σας και να τo στείλετε με email στο συγκεκριμένο εργοδότη.

 • adsbygoogle window.adsbygoogle ).push( );
 • Αναφορά αυτής της εργασίας
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Εφαρμογή
  Το e-mail μου
  Πατώντας στο κουμπί «Συνέχεια », δίνω στο neuvoo τη συγκατάθεση μου να καταχωρήσει τα δεδομένα μου και να μου στέλνει ειδοποιήσεις μέσω email, όπως αναφέρεται λεπτομερώς στην πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων του neuvoo. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αποσύρετε τη συγκατάθεση σας ή να διαγραφθείτε οποιαδήποτε στιγμή.
  Συνέχεια
  Φόρμα αίτησης