Οδηγός με επαγγελματικό δίπλωμα
Corissia Hotels & Resort
Crete, Greece
πριν από 6 μέρες

Περιγραφή θέσης εργασίας

Ως επαγγελματίας οδηγός της αλυσίδας ξενοδοχείων

Corissia Hotels & Resort

θα μεταφέρετε πελάτες κυρίως μεταξύ αεροδρομίου και ξενοδοχείου, μέσω πολυτελών οχημάτων και λεωφορείων. Το τμήμα μεταφορών στα Corissia Hotels & Resort αποτελεί ουσιαστικά προέκταση του τμήματος Front Office / Υποδοχής της εκάστοτε ξενοδοχειακής μονάδας, το οποίο και διαχειρίζεται τις αφίξεις και αναχωρήσεις των πελατών.

Ως οδηγός αναλαμβάνετε μία καίρια θέση για την καλή λειτουργία της ξενοδοχειακής μονάδας, καθώς θα είστε το άτομο που ουσιαστικά εκπροσωπεί το ξενοδοχείο κατά την άφιξη και την αναχώρηση του πελάτη.

Απαραίτητα προσόντα

 • Προϋπηρεσία ως οδηγός με επαγγελματικό δίπλωμα
 • Ικανοποιητικές γνώσεις αγγλικών ή γερμανικών
 • Ευελιξία, προσαρμοστικότητα και ομαδικό πνέυμα
 • Ευχάριστη προσωπικότητα και φιλικότητα
 • Προσφέρουμε

 • Επαγγελματικό και ευχάριστο περιβάλλον εργασίας
 • Ικανοποιητικό πακέτο αποδοχών με πλήρη ασφάλιση
 • Δωρεάν διατροφή στο εστιατόριο της μονάδας
 • Ενδεχομένως δωρεάν διαμονή πολύ κοντά στη μονάδα
 • Corissia Hotels & Resort

  Η αμιγώς ελληνική αλυσίδα ξενοδοχείων Corissia δραστηριοποιείται με επιτυχία στο χώρο του τουρισμού από το 1985 και αποτελείται από 3 ξενοδοχεία, το Corissia Harmony (4+ αστέρων), το Corissia Princess (4 αστέρων) και το Corissia Beach (3+ αστέρων) στην παραλία της Γεωργιούπολης στα Χανιά Κρήτης.

  Μία τέταρτη υπερπολυτελής μονάδα 5 αστέρων εντός της ευρύτερης περιοχής της Γεωργιούπολης προβλέπεται σύντομα να προστεθεί στον ξενοδοχειακό όμιλο, ο οποίος θα έχει υπό την διαχείρισή του 900 κλίνες και θα απασχολεί τουλάχιστον 220 άτομα όλων των ξενοδοχειακών ειδικοτήτων.

  Στα δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στο προσωπικό ήθος, την διάθεση για ομαδικότητα και το υψηλό επίπεδο κατάρτισης των ατόμων που στελεχώνουν την ομάδα μας.

  Για αυτό και επιλέγουμε τα στελέχη μας με αυστηρά κριτήρια και επενδύουμε σε αυτά.

  Πρωταρχικός ρόλος της διευθυνσης ανθρώπινου δυναμικού είναι η καλλιέργεια ενός ευχάριστου και φιλικού περιβάλλοντος εργασίας, με έμφαση στην ομαδικότητα, την άψογη συνεργασία καθώς και στην διασφάλιση της αξιοκρατίας μεταξύ των συνεργατών μας.

  Μέσα από διαδικασίες συνεχούς αξιολόγησης και μηχανισμών διαρκούς επαγγελματικής κατάρτισης, έχουμε επιτύχει να διατηρούμε το υψηλό επίπεδο της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών, που επιθυμούμε για τους πελάτες μας.

  Υποβάλετε αίτηση
  Προσθήκη στα αγαπημένα
  Κατάργηση από τα αγαπημένα
  Υποβάλετε αίτηση
  Το e-mail μου
  Πατώντας στο κουμπί «Συνέχεια », δίνω στο neuvoo τη συγκατάθεση μου να καταχωρήσει τα δεδομένα μου και να μου στέλνει ειδοποιήσεις μέσω email, όπως αναφέρεται λεπτομερώς στην πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων του neuvoo. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αποσύρετε τη συγκατάθεση σας ή να διαγραφθείτε οποιαδήποτε στιγμή.
  Συνέχεια
  Φόρμα αίτησης