Υπεύθυνος Πωλήσεων κι Εξυπηρέτησης Πελατών
Shipping Company
Αθήνα, Greece
πριν από 1 ώρα
source : Careernet.gr

Επιτυχημένη που εκπροσωπεί μεγάλους εταιρικούς πελάτες και διεθνείς οργανισμούς σε events ζητά για άμεση συνεργασία 5 συνεγάτες για να αναλάβουν αρμοδιότητες στο τμήμα Πωλήσεων και Εξυπηρέτησης Πελατών .

Η θέση δεν απαιτεί προηγούμενη εργασιακή εμπειρία, καθώς η εταιρία δίνει την ευκαιρία στον υποψήφιο να καταρτιστεί μέσα από καθημερινή εκπαίδευση και καθοδήγηση μέσα σ' ένα σύγχρονο περιβάλλον, να αποκτήσει σημαντικές ευκαιρίες επαγγελματικής εξέλιξης και να συμμετέχει σε εκπαιδευτικά προγράμματα τόσο σε Ελλάδα όσο και σε εξωτερικό.

Απαιτήσεις θέσης :

 • Οργανωτικές ικανότητες και πνεύμα συνεργασίας
 • Άνεση στην επικοινωνία, καλή χρήση της ελληνικής γλώσσας
 • Εύκολα εκπαιδεύσιμος
 • Πάθος για τις πωλήσεις
 • Προηγούμενη εμπειρία σε επαγγέλματα σχετικά με πωλήσεις / promotion θα εκτιμηθεί θετικά
 • Οι ενδιαφερόμενοι όπως αποστείλουν βιογραφικό σημείωμα κάνοντας αίτηση έως 20 / 07 . Όλες οι αιτήσεις διέπονται από απόλυτη εμπιστευτικότητα.

  Υποβάλετε αίτηση
  Προσθήκη στα αγαπημένα
  Κατάργηση από τα αγαπημένα
  Υποβάλετε αίτηση
  Το e-mail μου
  Πατώντας στο κουμπί «Συνέχεια », δίνω στο neuvoo τη συγκατάθεση μου να καταχωρήσει τα δεδομένα μου και να μου στέλνει ειδοποιήσεις μέσω email, όπως αναφέρεται λεπτομερώς στην πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων του neuvoo. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αποσύρετε τη συγκατάθεση σας ή να διαγραφθείτε οποιαδήποτε στιγμή.
  Συνέχεια
  Φόρμα αίτησης