Παιδαγωγός για ένα παιδί ηλικίας 6 ετών, Θεσσαλονίκη (κέντρο)
Nannuka.com
Θεσσαλονίκη (κέντρο), GR
πριν από 21 ώρες

Οικογένεια στην Θεσσαλονίκη αναζητά άτομο για μόνιμη απασχόληση για την φύλαξη παιδιού 7 ετών.Προσόντα -Να είναι έμπειρη και υπεύθυνη.

 • Να είναι ευγενική, ήρεμη κι ευχάριστη.-Να είναι δραστήρια και δημιουργική.-Να είναι ψύχραιμη και δυναμική.-Να μπορεί να ακολουθεί τις οδηγίες των γονέων.
 • Να μπορεί να παίρνει πρωτοβουλίες αν χρειαστεί.-Να μπορεί να βοηθήσει αποτελεσματικά το παιδί στα μαθήματα.-Πτυχίο κι εμπειρία εκπαιδευτικού, καθώς και συστάσεις, θα εκτιμηθούν ιδιαίτερα.
 • Καθήκοντα-Να βοηθάει το παιδί στα μαθήματα του.-Να το απασχολεί δημιουργικά, να το συνοδεύει σε εξωτερικές δραστηριότητες (π.

  χ. κολυμβητήριο).-Να αναλάβει την διατροφή του (προετοιμασία φαγητού και σνακς).-Να αναλάβει το συμμάζεμα - πλύσιμο - σίδερο των ρούχων.

 • Να κρατά το σπίτι καθαρό και τακτοποιημένο.-Να ακολουθεί την οικογένεια στις καλοκαιρινές της διακοπές.-Να μπορεί να διαθέσει κάποια βράδια σε τυχόν έξοδο των γονιών.
 • Ώρες εργασίας Πενθήμερη πλήρης απογευματινή απασχόληση (15 : 30 έως 10 : 30)Σε σχολικές αργίες τις καθημερινές (π.χ. Μεγάλη Εβδομάδα) ή τυχόν αδιαθεσία του παιδιού από το πρωί έως το βράδυ.Άδεια εντός Αυγούστου.

  Υποβάλετε αίτηση
  Προσθήκη στα αγαπημένα
  Κατάργηση από τα αγαπημένα
  Υποβάλετε αίτηση
  Το e-mail μου
  Πατώντας στο κουμπί «Συνέχεια », δίνω στο neuvoo τη συγκατάθεση μου να καταχωρήσει τα δεδομένα μου και να μου στέλνει ειδοποιήσεις μέσω email, όπως αναφέρεται λεπτομερώς στην πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων του neuvoo. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αποσύρετε τη συγκατάθεση σας ή να διαγραφθείτε οποιαδήποτε στιγμή.
  Συνέχεια
  Φόρμα αίτησης