Chef de Partie
Agnanti Restaurant
Skopelos, GR
πριν από 5 μέρες
source : Greeka.com

We are looking for a professional Chef de Partie to amaze the patrons of our establishment with excellent cooking according to the chef’s recipes and specifications.

Your work will be an important factor to a client’s contentment. The ultimate goal is to expand our clientele and reputation to ensure long-term success.

Responsibilities

Prepare menus in collaboration with colleagues

  • Ensure adequacy of supplies at the cooking stations
  • Prepare ingredients that should be frequently available (vegetables, spices etc.)
  • Follow the guidance of the executive or sous chef and have input in new ways of presentation or dishes
  • Put effort in optimizing the cooking process with attention to speed and quality
  • Enforce strict health and hygiene standards
  • Help to maintain a climate of smooth and friendly cooperation
  • Requirements

  • Proven experience in a Chef de Partie role
  • Excellent use of various cooking methods, ingredients, equipment and processes
  • Ability to multitask and work efficiently under pressure
  • Knowledge of best cooking practices
  • Culinary school diploma
  • If If you possess all of the above, please send a resume and a cover letter.

    Step 2
    Υποβάλετε αίτηση
    Προσθήκη στα αγαπημένα
    Κατάργηση από τα αγαπημένα
    Υποβάλετε αίτηση
    Το e-mail μου
    Πατώντας στο κουμπί «συνέχεια», δίνω στο neuvoo τη συγκατάθεση μου να καταχωρήσει τα δεδομένα μου και να μου στέλνει ειδοποιήσεις μέσω email, όπως αναφέρεται λεπτομερώς στην πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων του neuvoo. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αποσύρετε τη συγκατάθεση σας ή να διαγραφθείτε οποιαδήποτε στιγμή.
    Συνέχεια
    Φόρμα αίτησης