ΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ TRYGONS ΑΕ
University of Piraeus
Greece
πριν από 8 ώρες

Η TRYGONS ΑΕ () ανερχόμενη εξαγωγική κατασκευαστική εταιρεία στον κλάδο των ενισχυμένων πλαστικών (composites) με έδρα στο Βιο.

Πα. Κερατέας, ζητά να προσλάβει :

Υπάλληλο για το τμήμα έρευνας και ανάπτυξης με αρμοδιότητες την οργάνωση της παραγωγής, τον προγραμματισμό ρομπότ και κατεργασία CAM / CNC, και τον σχεδιασμό προϊόντων.

Προδιαγραφές :

Επιθυμητό πτυχίο ΤΕΙ ή ΑΕΙ. Απαραίτητη η εξοικείωση με 3D σχεδιαστικά προγράμματα, η καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας, και η άριστη χρήση Η / Υ.

Θα προτιμηθεί κάτοικος Μεσογείων (λόγω τοποθεσίας).

Η εταιρεία προσφέρει :

Πλήρη απασχόληση και ασφαλιστική κάλυψη, συνεχή εκπαίδευση, καθώς και προοπτικές προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης.

Επικοινωνία :

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να στείλουν το βιογραφικό τους σημείωμα, με πρόσφατη φωτογραφία, στο email : k.williams trygons.com.

FacebookTwitterEmailLinkedIn

Υποβάλετε αίτηση
Προσθήκη στα αγαπημένα
Κατάργηση από τα αγαπημένα
Υποβάλετε αίτηση
Το e-mail μου
Πατώντας στο κουμπί «Συνέχεια », δίνω στο neuvoo τη συγκατάθεση μου να καταχωρήσει τα δεδομένα μου και να μου στέλνει ειδοποιήσεις μέσω email, όπως αναφέρεται λεπτομερώς στην πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων του neuvoo. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αποσύρετε τη συγκατάθεση σας ή να διαγραφθείτε οποιαδήποτε στιγμή.
Συνέχεια
Φόρμα αίτησης