Πωλητές/ιες Καταστημάτων Αθήνα &Θεσσαλονίκη
Actionline
Αθήνα, Ελλάδα
πριν από 4 μέρες
source : Jobseeker

Ετήσιες μικτές αποδοχές10.€ 13.€ αναλόγως της εμπειρίας του υποψηφίουH Actionline για λογαριασμό πελάτη της Μεγάλης Αλυσίδας Καταστημάτων, αναζητά ΠΩΛΗΤΕΣ / ΙΕΣ Λευκών Συσκευών.

Οι νέοι πωλητές / ιες μετά από σειρά εκπαιδεύσεων από την εταιρεία για τις οικιακές συσκευές, θα στελεχώσουν τα καταστήματα Αθήνας και Θεσσαλονίκης.

Ο ιδανικός Πωλητής θα έχει : 1-2 έτη αποδεδειγμένη εμπειρία στις πωλήσεις, καθώς επίσης η εμπειρία στις πωλήσεις των Λευκών Συσκευών θα θεωρηθεί ως επιπρόσθετο προσόνΠελατοκεντρική αντίληψη, άριστη επικοινωνία και πειθώΧειρισμός Η / Υ Η εταιρεία προσφέρει : Πέραν του μισθού, bonus πωλήσεων μέχρι € ανά μήνα.

Τεράστιες ευκαιρίες για εξέλιξη στην καριέρα σου!!Μετά τη συλλογή και αξιολόγηση των βιογραφικών σημειωμάτων, το Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού της ΑCTIONLINE, θα επικοινωνήσει με τους υποψηφίους που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της θέσης προς στελέχωση.

Όλες οι αιτήσεις θεωρούνται απόλυτα εμπιστευτικές. Για να κάνετε αίτηση για αυτή την αγγελία εργασίας παρακαλώ επισκεφτείτε τη διεύθυνση .

 • adsbygoogle window.adsbygoogle ).push( );
 • Αναφορά αυτής της εργασίας
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Εφαρμογή
  Το e-mail μου
  Πατώντας στο κουμπί «Συνέχεια », δίνω στο neuvoo τη συγκατάθεση μου να καταχωρήσει τα δεδομένα μου και να μου στέλνει ειδοποιήσεις μέσω email, όπως αναφέρεται λεπτομερώς στην πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων του neuvoo. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αποσύρετε τη συγκατάθεση σας ή να διαγραφθείτε οποιαδήποτε στιγμή.
  Συνέχεια
  Φόρμα αίτησης