Εκτελεστικός Διευθυντής και Υπεύθυνος Ανεύρεσης Πόρων
Κέντρο Ζωής
Athina
πριν από 3 μέρες
source : Kariera.gr

Περιγραφή Θέσης

Βασικά Στοιχεία θέσης :

Έναρξη απασχόλησης : Άμεση, κατόπιν συμφωνίας

Διάρκεια απασχόλησης : 6 μήνες, με προοπτική ανανέωσης

Είδος απασχόλησης : Εξαρτημένη εργασία πλήρους απασχόλησης

Τοποθεσία : Αθήνα, Γραφεία Κέντρου Ζωής

Απαραίτητα έγγραφα αίτησης : Βιογραφικό Σημείωμα & Συνοδευτική Επιστολή

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων : 20 Μαΐου 2020

Το Κέντρο Ζωής ιδρύθηκε το 1991 και είναι ένα αναγνωρισμένο, μη κερδοσκοπικό, μη κυβερνητικό σωματείο το οποίο προσφέρει υπηρεσίες που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα των ψυχοκοινωνικών αναγκών των ανθρώπων που ζουν με HIV / AIDS, των οικογενειών και συντρόφων τους.

Το Κέντρο επίσης ανταποκρίνεται στις ανάγκες του ευρύτερου πληθυσμού σχετικά με το HIV / AIDS & τη σεξουαλική υγεία και λειτουργεί χάρη στην πολύτιμη και ακούραστη προσφορά των επαγγελματιών και εθελοντών του, μέσα σε πλαίσια σεβασμού προς τον συνάνθρωπο και απόλυτης εχεμύθειας.

Πληροφορίες .

Το Κέντρο Ζωής ενδιαφέρεται για την πρόσληψη συνεργάτη πλήρους απασχόλησης για τη θέση του Εκτελεστικού Διευθυντή, Εκπροσώπου και Υπεύθυνου Ανεύρεσης Πόρων.

Οι δηλώσεις ενδιαφέροντος γίνονται μόνο μέσω κατάθεσης πρόσφατου βιογραφικού σημειώματος, συνοδευτικής επιστολής και τυχόν συστατικών επιστολών.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων : 20 / 05 / 2020.

Αναφορά αυτής της εργασίας
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Υποβάλετε αίτηση
Το e-mail μου
Πατώντας στο κουμπί «Συνέχεια », δίνω στο neuvoo τη συγκατάθεση μου να καταχωρήσει τα δεδομένα μου και να μου στέλνει ειδοποιήσεις μέσω email, όπως αναφέρεται λεπτομερώς στην πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων του neuvoo. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αποσύρετε τη συγκατάθεση σας ή να διαγραφθείτε οποιαδήποτε στιγμή.
Συνέχεια
Φόρμα αίτησης