ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΑΓΟΡΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΤΕΧΝΟΜΑΤ Α.Ε.
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα
πριν από 6 μέρες
source : Jobseeker

Η ΤΕΧΝΟΜΑΤ Α.Ε., μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες εμπορίας ηλεκτρολογικού και βιομηχανικού υλικού, επιθυμεί να προσλάβει : ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΑΓΟΡΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΈλα στην ομάδα μας # Σίνδος Θεσσαλονίκης! Οι κατάλληλοι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ευχάριστο και επικοινωνιακό χαρακτήρα, ομαδικό πνεύμα, θετική διάθεση και ενθουσιασμό, ώστε να επιτυγχάνεται η εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών που χαρακτηρίζει την εταιρία μας.

Απαραίτητα Προσόντα· Απόφοιτοι ΑΕΙ / ΤΕΙ / Τεχνικών Σχολών ή οικονομικών σχολών και σχολών διοίκησης επιχειρήσεων.· Προϋπηρεσία σε Τμήματα αγορών (κατά προτίμηση σε αντίστοιχο κλάδο)· Ευχέρεια στη χρήση πληροφοριακών συστημάτων· Επικοινωνιακές και διαπραγματευτικές ικανότητες· Αγγλικά προφορική και γραπτή επικοινωνία Προσφέρουμε· Ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών· Άριστες συνθήκες εργασίας σε ένα σύγχρονο και ευχάριστο περιβάλλον· Προοπτικές εξέλιξης σε μία σταθερά αναπτυσσόμενη εταιρεία· Συνεχής εκπαίδευση και ανάπτυξη μέσω του Technomat Education Center (TEC) Επικοινώνησε μαζί μας στο για να δηλώσεις το ενδιαφέρον σου και να αποστείλεις το βιογραφικό σου.

 • Θα τηρηθεί απόλυτη εχεμύθεια στη διαχείριση των βιογραφικών σημειωμάτων σύμφωνα με τις διατάξεις του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Δεδομένων (GDPR) / σε συμμόρφωση με την πολιτική απορρήτου της Εταιρείας ΤΕΧΝΟΜΑΤ Α.Ε.
 • Αναφορά αυτής της εργασίας
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Εφαρμογή
  Το e-mail μου
  Πατώντας στο κουμπί «Συνέχεια », δίνω στο neuvoo τη συγκατάθεση μου να καταχωρήσει τα δεδομένα μου και να μου στέλνει ειδοποιήσεις μέσω email, όπως αναφέρεται λεπτομερώς στην πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων του neuvoo. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αποσύρετε τη συγκατάθεση σας ή να διαγραφθείτε οποιαδήποτε στιγμή.
  Συνέχεια
  Φόρμα αίτησης