ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΤΑΙΡΙΚΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ
Συστήματα και Υπηρεσίες Τεχνολογίας για επιχειρήσεις Συστήματα και Υπηρεσίες Τεχνολογίας για επιχειρήσεις
Θεσσαλονίκη
πριν από 5 μέρες
source : Jobseeker

Η RayCom με έδρα τη Θεσσαλονίκη, πιστοποιημένος εγκαταστάτης συστημάτων Εισροών Εκροών στα Πρατήρια Καυσίμων & Ενέργειας, αναζητά για την συντήρηση και την επέκταση του πελατολογίου της, Σύμβουλο Εταιρικών Πελατών.

Ο / Η υποψήφιος / α θα είναι υπεύθυνος / η για την παροχή ολοκληρωμένης εξυπηρέτησης σε εταιρικούς πελάτες. Ειδικότερα θα φροντίζει για την δημιουργία ανάπτυξη αλλά και την υποστήριξη του εταιρικού πελατολογίου, προωθώντας προϊόντα και υπηρεσίες που απευθύνονται σε εταιρικούς πελάτες πραγματοποιώντας καθημερινά συναντήσεις σε επιχειρήσεις της ευρύτερης περιοχής.

Απαραίτητα προσόντα, η εμπειρία στο χώρο των πωλήσεων, το Δίπλωμα οδήγησης auto, η Άριστη γνώση Αγγλικών και χρήση Η / Υ και τεχνολογιών, Πτυχίο ΑΕΙ / ΤΕΙ / ΙΕΚ ή ισοδύναμο.

Επιθυμητά Προσόντα, η Υψηλή επικοινωνιακή ικανότητα και η Εμπειρία σε business πωλήσεις. Παρέχονται, Σταθερός μισθός, Εταιρικό αυτοκίνητο, Εταιρικό κινητό, Βonus, Ένσημα, ασφάλιση και Ευκαιρία εξέλιξης.

Υποβάλετε αίτηση
Προσθήκη στα αγαπημένα
Κατάργηση από τα αγαπημένα
Υποβάλετε αίτηση
Το e-mail μου
Πατώντας στο κουμπί «Συνέχεια », δίνω στο neuvoo τη συγκατάθεση μου να καταχωρήσει τα δεδομένα μου και να μου στέλνει ειδοποιήσεις μέσω email, όπως αναφέρεται λεπτομερώς στην πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων του neuvoo. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αποσύρετε τη συγκατάθεση σας ή να διαγραφθείτε οποιαδήποτε στιγμή.
Συνέχεια
Φόρμα αίτησης