Πωλητής/τρια Καταστήματος
Swarovski
Greece
πριν από -44 λεπτά

WHAT YOU CAN EXPECT

Θα εργάζεσαι σε ένα συναρπαστικό χώρο μόδας, κοσμημάτων και αξεσουάρ όντας μέλος μιας ενθουσιώδης και δυναμικής ομάδας που προτείνει κοσμήματα και αξεσουάρ σε ανθρώπους εξυπηρετώντας τους με ευγενικό και φιλικό τρόπο.

Θα σε ενημερώνουμε συνέχεια για τις νέες τάσεις της αγοράς και τις τεχνικές πωλήσεων και θα δημιουργούμε δυνατότητες εξέλιξης και ανάπτυξης.

WHAT WE EXPECT

Να έχεις σχετική εμπειρία σε ανάλογη θέση σε μαγαζί λιανικής, να σου αρέσει η επικοινωνία, να μιλάς αγγλικά, να έχεις πάθος και ενθουσιασμό για το χώρο και τις εξελίξεις της μόδας και να απολαμβάνεις να προσφέρεις εξαιρετική εμπειρία εξυπηρέτησης στον πελάτη μας.

Να σε προσελκύουν ο φιλόδοξοι στόχοι και να σε εμπνέει η ομαδικότητα

WHAT WE OFFER

Το να είσαι μαζί μας δεν είναι απλά μια δουλειά είναι να είσαι μέρος μιας πραγματικά διεθνούς σύγχρονης και επιτυχημένης εταιρείας, με πλούσια κληρονομιά και αναγνωρισμένης παγκοσμίως για την ποιότητα και την δημιουργικότητά της.

Επίσης, προσφέρουμε ανταγωνιστικό πακέτο αμοιβών και παροχών αλλά και μια ευρεία γκάμα ευκαιριών εξέλιξης και ανάπτυξης που θα σε βοηθήσουν να φτάσεις στις καλύτερες των δυνατοτήτων σου και όλα αυτά σε ένα υπέροχο εργασιακό περιβάλλον!!

Does this sound like you? If so, we look forward to receiving your online application.

Υποβάλετε αίτηση
Προσθήκη στα αγαπημένα
Κατάργηση από τα αγαπημένα
Υποβάλετε αίτηση
Το e-mail μου
Πατώντας στο κουμπί «Συνέχεια », δίνω στο neuvoo τη συγκατάθεση μου να καταχωρήσει τα δεδομένα μου και να μου στέλνει ειδοποιήσεις μέσω email, όπως αναφέρεται λεπτομερώς στην πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων του neuvoo. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αποσύρετε τη συγκατάθεση σας ή να διαγραφθείτε οποιαδήποτε στιγμή.
Συνέχεια
Φόρμα αίτησης