Δικηγόρος
CareerInProgress.gr
Greece
πριν από 6 μέρες

Η Career In Progress είναι μια εταιρεία παροχής Συμβουλευτικών Υπηρεσιών στους τομείς της Αναζήτησης Εργασίας, του Επαγγελματικού Προσανατολισμού και της Ανάπτυξης Επιχειρηματικής Ιδέας.

Για λογαριασμό Συνεργάτη της, γνωστή Δικηγορική Εταιρεία στο κέντρο της Αθήνας , ζητά συνεργάτη Δικηγόρο , πλήρους απασχόλησης.

Ο πελάτης μας :

Αποτελεί μια ομάδα Νομικής, Οικονομικής και Φορολογικής Υποστήριξης , η οποία προσφέρει τις νομικές της υπηρεσίες σε ένα ευρύ φάσμα εταιριών του Δημοσίου και Ιδιωτικού τομέα , στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό.

Αναζητούμε έναν / μια Επαγγελματία με υψηλό αίσθημα υπευθυνότητας και :

 • Τουλάχιστον 8ετή δικαστηριακή και συμβουλευτική εμπειρία
 • Εξειδίκευση στο Εταιρικό και Εμπορικό Δίκαιο καθώς και σε Αγοραπωλησίες Μετοχών και Ακινήτων
 • Εμπειρία στο Ενεργειακό Δίκαιο (θα συνεκτιμηθεί)
 • Άριστη γνώση της Αγγλικής γλώσσας
 • Άριστη χρήση Η / Υ
 • Αποστολή βιογραφικών σημειωμάτων στο jobs careerinprogress.grΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων.

  Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με την ένδειξη (Δικηγόρος Αθήνα).

  Υποβάλετε αίτηση
  Προσθήκη στα αγαπημένα
  Κατάργηση από τα αγαπημένα
  Υποβάλετε αίτηση
  Το e-mail μου
  Πατώντας στο κουμπί «Συνέχεια », δίνω στο neuvoo τη συγκατάθεση μου να καταχωρήσει τα δεδομένα μου και να μου στέλνει ειδοποιήσεις μέσω email, όπως αναφέρεται λεπτομερώς στην πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων του neuvoo. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αποσύρετε τη συγκατάθεση σας ή να διαγραφθείτε οποιαδήποτε στιγμή.
  Συνέχεια
  Φόρμα αίτησης