Μηχανικός Επίβλεψης Συντήρησης Σταθερής Τηλεφωνίας/Ιnternet
ΕΡΓΑΤΗΚΑΤ
Αθήνα, Ελλάδα
πριν από 2 μέρες
source : Jobseeker

Από το η ΕΡΓΑΤΗΚΑΤ Α.Ε. εξειδικεύεται στην κατασκευή Τηλεπικοινωνιακών έργων, στην παροχή εξειδικευμένων Κατασκευαστικών υπηρεσιών και υπηρεσιών συντήρησης Κτιρίων & Ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων.

Το τμήμα Σταθερής Τηλεφωνίας της ΕΡΓΑΤΗΚΑΤ Α.Ε. προσφέρει ένα σύνολο υπηρεσιών συντήρησης, επέκτασης και εκσυγχρονισμού τηλεπικοινωνιακών υποδομών.

Επισκόπηση του Ρόλου : Ο ρόλος απαιτεί έναν μηχανικό με την ικανότητα να οργανώνει και να καθοδηγεί τo συνεργείo.Προφίλ υποψηφίου : Πτυχίο Πολιτικού Μηχανικού, Μηχανολόγου Μηχανικού ή Μηχανικού Δομικών Έργων από Πανεπιστήμιο ή Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα.

Εμπειρία σε διαχείριση εργοταξίων και συνεργείων θα θεωρηθεί πρόσθετο προσόν.Δυνατότητα διαχείρισης του συνεργείου.Εξαιρετική γνώση του MS Excel, του MS Outlook.

Καλή γνώση του Autocad (2D).Εξαιρετικές δεξιότητες επικοινωνίας, οργάνωσης και ομαδικής εργασίας.Ολοκληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις (για άντρες υποψήφιους).

Aρμοδιότητες : Προγραμματισμός Εργασιών.ΕπιμετρήσειςΧειρισμός της αλληλογραφίας και του αρχείου του έργου.Επικοινωνία με το συνεργείο.

Τι προσφέρουμε : Ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών αναλόγως προσόντων και εμπειρίας.Ένα δυναμικό εργασιακό περιβάλλον με ευκαιρίες εξέλιξης και σταδιοδρομίας.

Ευκαιρία εργασίας σε εξειδικευμένα έργα ΤΠΕ.Εταιρικό Laptop & Κινητό τηλέφωνο

Αναφορά αυτής της εργασίας
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Εφαρμογή
Το e-mail μου
Πατώντας στο κουμπί «Συνέχεια », δίνω στο neuvoo τη συγκατάθεση μου να καταχωρήσει τα δεδομένα μου και να μου στέλνει ειδοποιήσεις μέσω email, όπως αναφέρεται λεπτομερώς στην πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων του neuvoo. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αποσύρετε τη συγκατάθεση σας ή να διαγραφθείτε οποιαδήποτε στιγμή.
Συνέχεια
Φόρμα αίτησης