Εκπρόσωποι Τεχνικής Εξυπηρέτησης Πελατών
ACTIONLINE
Αθήνα, Ελλάδα
πριν από 4 μέρες
source : Jobseeker

Η Actionline για λογαριασμό πελάτη μας Μεγάλης Αλυσίδας Καταστημάτων, αναζητούμε για άμεση πρόσληψη Εκπροσώπους Τεχνικής Εξυπηρέτησης Πελατών (Technical Customer Advisors) για την Αθήνα, που μετά το πέρας της εκπαίδευσης των, θα είναι σε θέση να δίνουν λύσεις στα αιτήματα τεχνικής φύσεων των πελατών.

Η εμπειρία δεν είναι προαπαιτούμενο προσόν, αλλά πρέπει ο ιδανικός / ή υποψήφιος / α να έχει : Καλή επικοινωνίαΝα του / της αρέσουν και να ασχολείται με τα gadgetsΝα είναι σε θέση να κατανοεί την ανάγκη του πελάτηΙκανότητα χειρισμού συστημάτωνΙκανότητα να μαθαίνει νέα πράγματα Η εταιρεία προσφέρει : Πέραν των ανταγωνιστικών αποδοχών, προσφέρει συνεχή εκπαίδευση και πραγματικές ευκαιρίες για εξέλιξη καριέρας σε μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες στο χώρο της.

Μετά τη συλλογή και αξιολόγηση των βιογραφικών σημειωμάτων, το Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού της ΑCTIONLINE, θα επικοινωνήσει με τους υποψηφίους που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της θέσης προς στελέχωση.

Όλες οι αιτήσεις θεωρούνται απόλυτα εμπιστευτικές.

Αναφορά αυτής της εργασίας
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Εφαρμογή
Το e-mail μου
Πατώντας στο κουμπί «Συνέχεια », δίνω στο neuvoo τη συγκατάθεση μου να καταχωρήσει τα δεδομένα μου και να μου στέλνει ειδοποιήσεις μέσω email, όπως αναφέρεται λεπτομερώς στην πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων του neuvoo. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αποσύρετε τη συγκατάθεση σας ή να διαγραφθείτε οποιαδήποτε στιγμή.
Συνέχεια
Φόρμα αίτησης