Γραμματεία Πωλήσεων
MEGASOFT AE
Αθήνα, Ελλάδα
πριν από 3 μέρες
source : Jobseeker

O όμιλος της Megasoft στα πλαίσια του νέου προγράμματος του ΟΑΕΔ Πρόγραμμα απόκτησης επαγγελματικής εμπειρίας για 10. ανέργους νέους, ηλικίας έως 29 ετών στις Περιφέρειες Αττικής και Κεντρικής Μακεδονίας δίνει την ευκαιρία σε ανέργους που επιθυμούν να εργαστούν, να ενταχθούν στο σύγχρονο περιβάλλον της, αποκτώντας πρόσβαση στην αγορά εργασίας και εργασιακή εμπειρία.

Αρμοδιότητες-Διευθέτηση καθημερινών ραντεβού για το τμήμα πωλήσεων-Follow up των ραντεβού-Τηλεφωνική επικοινωνία με υποψηφίους και υφιστάμενους πελάτες, με σκοπό την ενημέρωση για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της εταιρείας Τιμολόγηση και διεκπεραίωση παραγγελιών Σύνταξη προσφορών τμήματος πωλήσεων Προφίλ Υποψήφιας : Έως 29 ετών Απόφοιτη / ος δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Καλή γνώση Η / Υ Ευχέρεια στην επικοινωνία Επαγγελματισμός Συνέπεια Οργάνωση Άριστες επικοινωνιακές δεξιότητες και ευχέρεια στην επικοινωνία Η διάρκεια της σύμβασης είναι 7 μήνες, με μηνιαίες απολαβές περίπου € καθαρά (με πλήρεις εισφορές), αναλογία δώρων εορτών και επιδόματος αδείας.

Υπάρχει δυνατότητα επέκτασης της συνεργασίας μας μετά το πέρας του προγράμματος επιδότησης του ΟΑΕΔ.Οι ενδιαφερόμενες παρακαλούνται να αποστείλουν το βιογραφικό τους σημείωμα αναφέροντας τον κωδικό (ΔΥΠΑ) με e-mail στο Για να κάνετε αίτηση για τη συγκεκριμένη αγγελία εργασίας στείλτε email στο Μπορείτε να κάνετε αίτηση για τη συγκεκριμένη θέση εργασίας αλλά και για άλλες, χρησιμοποιώντας το online βιογραφικό σας.

Κάντε κλικ στο σύνδεσμο παρακάτω για να υποβάλλετε το βιογραφικό σας και να τo στείλετε με email στο συγκεκριμένο εργοδότη.

 • adsbygoogle window.adsbygoogle ).push( );
 • Αναφορά αυτής της εργασίας
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Εφαρμογή
  Το e-mail μου
  Πατώντας στο κουμπί «Συνέχεια », δίνω στο neuvoo τη συγκατάθεση μου να καταχωρήσει τα δεδομένα μου και να μου στέλνει ειδοποιήσεις μέσω email, όπως αναφέρεται λεπτομερώς στην πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων του neuvoo. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αποσύρετε τη συγκατάθεση σας ή να διαγραφθείτε οποιαδήποτε στιγμή.
  Συνέχεια
  Φόρμα αίτησης