ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΡΙΑ
Διαγνωστικό Κέντρο Παπανδρέου
Αθήνα, Ελλάδα
πριν από 17 μέρες
source : Kariera.gr

Το Διαγνωστικό κέντρο Παπανδρέου, στο πλαίσιο επέκτασης των δραστηριοτήτων του, αναζητά για άμεση πρόσληψη πλήρους απασχόλησης :

Τεχνολόγο Ιατρικών Εργαστηρίων, Παρασκευάστρια ή Νοσηλεύτρια

Προσόντα που απαιτούνται :

Πτυχίο ΑΕΙ ή ΤΕΙ ή ΙΕΚ αντίστοιχο της ειδικότητας

Άριστη γνώση αιμοληψιών

Υπευθυνότητα και ομαδικό πνεύμα συνεργασίας

Ευχέρεια λόγου και επικοινωνίας

Δυνατότητα απασχόλησης σε διάφορες βάρδιες

Η Εταιρεία προσφέρει :

Αμοιβή αντίστοιχη των προσόντων και της θέσης εργασίας

Μισθολογική σταθερότητα

Άριστες συνθήκες εργασίας Σύγχρονο Ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό

Δυνατότητα εξέλιξης με αξιοκρατικά κριτήρια

Διαρκή εκπαίδευση και επιμόρφωση

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να αποστείλουν τα βιογραφικά τους στο : αναγράφοντας τον κωδικό θέσης ΜΙΚΡ . Θα τηρηθεί απόλυτη εχεμύθεια.

Με την αποστολή του βιογραφικού σας στην παραπάνω ηλεκτρονική διεύθυνση του διαγνωστικού κέντρου ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ (στο εξής για χάρη συντομίας, Διαγνωστικό Κέντρο) εκδηλώνετε το ενδιαφέρον σας να συμμετέχετε στη διαδικασία αξιολόγησης για τη συγκεκριμένη θέση εργασίας αλλά και άλλες θέσεις στο μέλλον, ανάλογες των προσόντων και των δεξιοτήτων σας.

Το Διαγνωστικό Κέντρο θα διατηρήσει το βιογραφικό σας στα αρχεία του για δώδεκα (12) μήνες και θα το αξιολογεί για τωρινές ή μελλοντικές θέσεις εργασίας που απαιτούν ανάλογα προσόντα.

Μετά τους δώδεκα (12) μήνες, το βιογραφικό σας θα διαγραφεί από τα αρχεία του Διαγνωστικού Κέντρου. Εάν επιθυμείτε να συνεχίσετε να περιλαμβάνεστε στη διαδικασία αξιολόγησης μετά τους 12 μήνες, παρακαλούμε να αποστείλετε σχετική δήλωσή σας μαζί με το βιογραφικό σας επικαιροποιημένο.

Μπορείτε να ζητήσετε τη διαγραφή του βιογραφικού σας από τα αρχεία του Διαγνωστικού Κέντρου σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή, αποστέλλοντας e-

mail με σχετικό αίτημα στο : , υπόψιν του υπευθύνου προστασίας δεδομένων (DPO) του διαγνωστικού κέντρου.

Υποβάλετε αίτηση
Προσθήκη στα αγαπημένα
Κατάργηση από τα αγαπημένα
Υποβάλετε αίτηση
Το e-mail μου
Πατώντας στο κουμπί «συνέχεια», δίνω στο neuvoo τη συγκατάθεση μου να καταχωρήσει τα δεδομένα μου και να μου στέλνει ειδοποιήσεις μέσω email, όπως αναφέρεται λεπτομερώς στην πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων του neuvoo. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αποσύρετε τη συγκατάθεση σας ή να διαγραφθείτε οποιαδήποτε στιγμή.
Συνέχεια
Φόρμα αίτησης