Πωλητής/τρια (Sales ΠΙΕΡΙΑ 01_2022)
Mantis Group
Θεσσαλονίκη, Κεντρική Μακεδονία-Θεσσαλονίκη, GR
πριν από 1 μέρα
source : Kariera

Ο Όμιλος εταιρειών Mantis Group είναι ένας από τους κορυφαίους διανομείς αναψυκτικών, οινοπνευματωδών ποτών και καταναλωτικών προϊόντων στην Ελλάδα στην αγορά του FMCG , με ηγετική θέση στις πωλήσεις, το consumer marketing, το trade marketing, καθώς επίσης και με σύγχρονες, καινοτόμες υπηρεσίες διαχείρισης και διακίνησης εμπορευμάτων.

Ο Οργανισμός έχει σχέση αποκλειστικής συνεργασίας με μεγάλους οίκους όπως την Red Bull GMBH , την Energizer Trading Limited , την Wilkinson Sword & Hawaiian Tropic , την Mars Hellas S.

A . για το κανάλι του impulse (Mars, M&M, Snickers, Maltesers, Milky way, Twix, Orbit, Uncle Ben s, Whiskas), το Aqua Carpatica , Αλκοολούχα Ποτά (Ρούμι Ron Cubay ) και Αποστάγματα Majuni , ( The Greek Botanical Spirit ), Kentri , ( Premium Honey Spirit ), Stichion , ( Premium Mastiha Spirit ) και Τσίπουρο ΚΑΛΑΙΤΖΗ (με γλυκάνισο και χωρίς).

ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ (Ρετσίνα, Λευκός Οιίνος)

Ζητά να προσλάβει με έδρα τον Νομό Πιερίας

Στέλεχος νέο, δραστήριο, φιλόδοξο, που να το ενδιαφέρει η επαγγελματική του ανάπτυξη και εξέλιξη στον χώρο των πωλήσεων.

Πωλητή / τρια ( Sales ΠΙΕΡΙΑ 01 2022)

Ο / Η κάτοχος της θέσης, θα πρέπει να έχει άριστη γνώση της τοπικής αγοράς, επιθυμητά την Impulse αγορά. Θα είναι μέλος της ομάδας πωλήσεων για τα προϊόντα του Ομίλου, με ευθύνη την πώληση, την αύξηση της διανομής των προϊόντων της εταιρείας, καθώς και την αναγνώριση και εκμετάλλευση ευκαιριών στον τομέα του με στόχο την κερδοφόρα ανάπτυξη της.

Εμπειρία / Γνώσεις

 • Απόφοιτος Aνώτερης Σχολής ή Μέσης Εκπαίδευσης
 • 3-5 χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας σε τμήμα Πωλήσεων ή Merchandising σε καταναλωτικά είδη (Impulse αγορά).
 • Καλή γνώση Αγγλικών
 • Γνώσεις P.C.
 • Κάτοχος ερασιτεχνικού διπλώματος οδήγησης
 • Εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις (για τους άνδρες)
 • Ικανότητες

 • Επικοινωνιακή ευχέρεια & Ικανότητα Διαπραγμάτευσης
 • Προσαρμοστικότητα & Ευελιξία
 • Ομαδικότητα
 • Ενεργητικότητα
 • Η εταιρεία προσφέρει :

  Ικανοποιητικές αποδοχές σε ένα άριστο εργασιακό περιβάλλον με προοπτικές εξέλιξης σε μια εταιρεία με ηγετική θέση στην ελληνική αγορά.

  Παρακαλώ αποστείλατε βιογραφικό, αναφέροντας τον κωδικό της θέσης ( Sales ΠΙΕΡΙΑ 01 2022)

  ΠΑΡΟΧΗ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΊΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ

  Η εταιρία δηλώνει ότι τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που περιέχονται στην αποστελλόμενη αίτηση και τα βιογραφικά σημειώματα των υποψηφίων αποτελούν αντικείμενο επεξεργασίας σύμφωνα με τον Κανονισμό ΕΕ 2016 / 679 και το σχετικό εθνικό νομοθετικό πλαίσιο περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα με αποκλειστικό σκοπό την αξιολόγηση των επαγγελματικών προσόντων και ικανοτήτων τους για την θέση για την οποία υποβάλλουν την αίτηση.

  Αποδέκτες αυτών των προσωπικών δεδομένων είναι μόνο οι υπάλληλοι της εταιρίας που είναι ειδικώς επιφορτισμένοι με αυτήν την επεξεργασία ή / και άλλοι εξωτερικοί συνεργάτες της εταιρίας οι οποίοι έχουν ειδικά εξουσιοδοτηθεί από αυτήν ειδικά για τον σκοπό αυτόν δηλαδή για την συγκέντρωση και αξιολόγηση των υποβαλλομένων αιτήσεων και βιογραφικών σημειωμάτων ως προς τις θέσεις εργασίας οι οποίες αυτές απευθύνονται.

  Με βάση το άρθρο 13 του ΓΚΠΔ σας ενημερώνουμε επιπλέον τα εξής :

  Α) Ο υπεύθυνος επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα είναι η εταιρία ΜΑΝΤΗΣ ΑΕ

  Β) Ο υπεύθυνος προστασίας δεδομένων ( DPO ) της εταιρίας ΜΑΝΤΗΣ ΑΕ και του ομίλου εταιριών ΜΑΝΤΗΣ είναι ο Παναγιώτης Ρίζος τηλ 210 3623898 e mail : mantisdpo at mantis.com.gr

  Γ) Μπορείτε ελεύθερα να ασκήσετε το δικαίωμα πρόσβασης, διόρθωσης, διαγραφής περιορισμού της επεξεργασίας, δικαίωμα στην φορητότητα των δεδομένων, δικαίωμα υποβολής καταγγελίας σε εποπτική αρχή, δικαίωμα εναντίωσης.

  Με την υποβολή του Βιογραφικού σας σημειώματος συναινείτε αυτόματα στην επεξεργασία των Προσωπικών Δεδομένων σας.

  Αναφορά αυτής της εργασίας
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Εφαρμογή
  Το e-mail μου
  Πατώντας στο κουμπί «Συνέχεια », δίνω στο neuvoo τη συγκατάθεση μου να καταχωρήσει τα δεδομένα μου και να μου στέλνει ειδοποιήσεις μέσω email, όπως αναφέρεται λεπτομερώς στην πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων του neuvoo. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αποσύρετε τη συγκατάθεση σας ή να διαγραφθείτε οποιαδήποτε στιγμή.
  Συνέχεια
  Φόρμα αίτησης