Πωλητές/τριες Καταστημάτων
MSPS SA
Athens, Greece
πριν από 5 μέρες

Γιατί να δουλέψεις σε εμάς;Πιστεύουμε στους ανθρώπους. Στόχος μας είναι να παρέχουμε τις καλύτερες πιθανές υπηρεσίες στους καταναλωτές γι’ αυτό και θέλουμε ανθρώπους με όρεξη και πάθος για δουλειάΘέτουμε υψηλούς στόχους.

Είμαστε αρωγοί της αλλαγής, προσφέροντας την απόλυτη εμπειρία, προσθέτοντας αξία στους καταναλωτές καθώς και στους συνεργάτες μαςΠαρέχουμε ένα ελκυστικό πακέτο αποδοχών, προοπτικές εξέλιξης και ανάπτυξης σε ένα άριστο περιβάλλον εργασίας και συνεχής εκπαίδευσηΠεριγραφή Θέσης : Προσανατολισμός στην επίτευξη στόχωνΣυνεχής προώθηση & υποστήριξη πωλήσεωνEνημέρωση και ποιοτική επικοινωνία για τα προϊόντα της εταιρίαςΙκανότητα να επικοινωνεί στην Ελληνική και στην Αγγλική γλώσσαΑποστολή βιογραφικού με πρόσφατη φωτογραφία σας στο joinus msps.net , με ref.codeIAFIQ07.

Υποβάλετε αίτηση
Προσθήκη στα αγαπημένα
Κατάργηση από τα αγαπημένα
Υποβάλετε αίτηση
Το e-mail μου
Πατώντας στο κουμπί «Συνέχεια », δίνω στο neuvoo τη συγκατάθεση μου να καταχωρήσει τα δεδομένα μου και να μου στέλνει ειδοποιήσεις μέσω email, όπως αναφέρεται λεπτομερώς στην πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων του neuvoo. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αποσύρετε τη συγκατάθεση σας ή να διαγραφθείτε οποιαδήποτε στιγμή.
Συνέχεια
Φόρμα αίτησης