Εταιρικός Πωλητής/τρια
HRS – Human Resources Solutions
Αθήνα
πριν από 2 μέρες
source : Careernet.gr

Από την HRS (Human Resources Solutions) ζητείται άτομο για την θέση Εταιρικού Πωλητή / τρια σε εταιρεία παραγωγής προϊόντων επαγγελματικού καθαρισμού και υγιεινής με έδρα την Θεσσαλονίκη.

 • Απαραίτητη προϋπηρεσία τουλάχιστον 2 χρόνια σε πωλήσεις. Καλή γνώση χειρισμού ηλεκτρονικού υπολογιστή και καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας.
 • Περιοχή ευθύνης νομός Αττικής . Ο υποψήφιος επίσης πρέπει να έχει δίπλωμα αυτοκινήτου και εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις (για άνδρες).

  Η θέση αφορά πενθήμερη οχτάωρη εργασία και είναι για μακροχρόνια συνεργασία. Παρέχεται μισθός ανάλογα εμπειρίας και εταιρικό αυτοκίνητο.

  Αποστολή βιογραφικού στο email με θέμα Πωλητής προϊόντων επαγγελματικού καθαρισμού για Αττική και πληροφορίες στο τηλέφωνο 2311242732.

  Αναφορά αυτής της εργασίας
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Υποβάλετε αίτηση
  Το e-mail μου
  Πατώντας στο κουμπί «Συνέχεια », δίνω στο neuvoo τη συγκατάθεση μου να καταχωρήσει τα δεδομένα μου και να μου στέλνει ειδοποιήσεις μέσω email, όπως αναφέρεται λεπτομερώς στην πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων του neuvoo. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αποσύρετε τη συγκατάθεση σας ή να διαγραφθείτε οποιαδήποτε στιγμή.
  Συνέχεια
  Φόρμα αίτησης