αναζητηση παιδαγωγου
Paramana
Αγία Παρασκευή, GR
πριν από 6 μέρες

ενδιαφερομάστε για την φύλαξη της κόρης μας είναι 19 μηνών. ζητείται απασχόληση για 9 ώρες Δευτέρα με Παρασκευή. Το ακριβές ωράριο θα γίνει κατόπιν συνεννόησης γιατί αναμένω την τοποθέτηση μου στην εργασία μου ( είμαι τραπεζικός υπάλληλος ) όποτε ανάλογα με την τοποθέτηση θα είναι από 7 : 00 με 16 : 00 ή 8 με 17 : 00 .

Εκτός από την φύλαξη θέλουμε να αναλάβει τις εργασίες γύρω από τη μικρή ( φαγητό, σιδέρωμα κτλ) μονο. Λόγω του ότι είμαστε ιδιωτικοί υπάλληλοι δίνεται 2 βδομάδες άδεια Ιούλιο ή Αύγουστο η οποία είναι πληρωμένη.

χριστούγεννα πάσχα εκτός από τις επίσημες αργίες δίνονται άλλες δύο μέρες. Οι κοινόχρηστοι χώροι έχουν κλειστό σύστημα παρακολούθησης Η αμοιβη είναι 700€ το μήνα.

Υποβάλετε αίτηση
Προσθήκη στα αγαπημένα
Κατάργηση από τα αγαπημένα
Υποβάλετε αίτηση
Το e-mail μου
Πατώντας στο κουμπί «Συνέχεια », δίνω στο neuvoo τη συγκατάθεση μου να καταχωρήσει τα δεδομένα μου και να μου στέλνει ειδοποιήσεις μέσω email, όπως αναφέρεται λεπτομερώς στην πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων του neuvoo. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αποσύρετε τη συγκατάθεση σας ή να διαγραφθείτε οποιαδήποτε στιγμή.
Συνέχεια
Φόρμα αίτησης