Διευθυντής Πωλήσεων
CONSULTS
Νομός Αττικής
πριν από 1 μέρα
source : Skywalker

Ο πελάτης μας είναι σοβαρή εταιρία στον χώρο των λιανικών πωλήσεων (της εστίασης) με δυναμική ανάπτυξη και σοβαρές υποδομές παραγωγής και παρακολούθησης του δικτύου της.

Η εταιρία θέλει να προσλάβει ένα στέλεχος που θα αναλάβει την ευθύνη συντονισμού και ελέγχου των πωλήσεων και της επίτευξης των στόχων πωλήσεων των καταστημάτων.

Απαραίτητα προσόντα :

 • Διοίκηση, προγραμματισμός, έλεγχος, εκπαίδευση και κατεύθυνση υφισταμένων, έμπνευση των συνεργατών.
 • Θα πρέπει να έχει άνεση στην ανάλυση και την εκτίμηση στοιχείων πωλήσεων / αγοράς, να συνεργάζεται και να κάνει προτάσεις προς τη διοίκηση για τη χάραξη των στρατηγικών για την ανταγωνιστικότητα των καταστημάτων έναντι του ανταγωνισμού.
 • Εμπειρία τουλάχιστον 10 χρόνων στον χώρο του retail απαραίτητη με αποδεδειγμένες ικανότητες στη διοίκηση και στα αποτελέσματα (πωλήσεις, κέρδη).
 • Σπουδές ανώτατης σχολής απαραίτητες.
 • Καλή γνώση αγγλικών.
 • Η εταιρία προσφέρει ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών (μισθό, bonus, αυτοκίνητο, πρόσθετη ασφάλιση, προοπτικές εξέλιξης).

  Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να αποστείλουν

  το βιογραφικό τους, αναγράφοντας τον κωδικό

  ΔΠ / ΧΑ .

  Υποβάλετε αίτηση
  Προσθήκη στα αγαπημένα
  Κατάργηση από τα αγαπημένα
  Υποβάλετε αίτηση
  Το e-mail μου
  Πατώντας στο κουμπί «Συνέχεια », δίνω στο neuvoo τη συγκατάθεση μου να καταχωρήσει τα δεδομένα μου και να μου στέλνει ειδοποιήσεις μέσω email, όπως αναφέρεται λεπτομερώς στην πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων του neuvoo. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αποσύρετε τη συγκατάθεση σας ή να διαγραφθείτε οποιαδήποτε στιγμή.
  Συνέχεια
  Φόρμα αίτησης