Α’ Μάγειρας, Εστιατόριο, Ηλιούπολη, Ν. Αττικής
ManDynamic ManDynamic
Αθήνα, Ελλάδα
πριν από 19 ώρες
source : Jobseeker

Η MANDYNAMIC είναι η μεγαλύτερη αμιγώς ελληνική εταιρεία προσωρινής απασχόλησης, που εξειδικεύεται στα πεδία της αναζήτησης και της εκμίσθωσης προσωπικού.

Στην πολυετή λειτουργία της, η εταιρεία έχει εξυπηρετήσει αποτελεσματικά περισσότερες από 3. επιχειρήσεις και έχει διαθέσει πάνω από 45.

εργαζόμενους. Το έμπειρο προσωπικό της σε Αθήνα και Έδεσσα και το διευρυμένο δίκτυό της καλύπτουν όλη την Ελλάδα και όλους τους κλάδους εργασίας.

Η MANDYNAMIC αναζητά Α’ Μάγειρα εκ μέρους Εστιατορίου, Ηλιούπολη, Ν. Αττικής. Οι υποψήφιοι ες θα πρέπει να διαθέτουν γνώσεις σε ανάλογη θέση με συνεκτιμώμενη την θετική διάθεση, την υπευθυνότητα και τον επαγγελματισμό.

Αρμοδιότητες : Εκτέλεση όλων των απαραίτητων εργασιών για τη σωστή οργάνωση και προετοιμασία του μενού προετοιμασία κουζίνας (Mise En Place)Παρασκευή των πιάτων του μενού σε συνεργασία με το υπόλοιπο προσωπικό της κουζίναςΣτήσιμο και αναπλήρωση πόστων με όλες τις απαραίτητες προμήθειεςΑπαραίτητα Προσόντα : Απαραίτητη προϋπηρεσίαΓνώσεις κρύας κουζίναςΓνώσεις ψησταριάςΓνώσεις σε τηγάνιαΓνώση των κανονισμών υγιεινήςΕξοικείωση με τις βέλτιστες πρακτικές του κλάδουΔιατήρηση θετικής και επαγγελματικής προσέγγισης με συνεργάτες και πελάτεςΙκανότητα εργασίας υπό πίεσηΆριστες δεξιότητες επικοινωνίαςΠαροχές : ΜισθόςΑσφάλισηΠλήρη ΑπασχόλησηΚυλιόμενες ΒάρδιεςΔιατροφή Γραφείο Ευρέσεως εργασίαςΔιεύθυνση : 1)25ης Μαρτίου & Τσιμισκή 13, Έδεσσα, Πέλλα2)Λεωφόρος Συγγρού , Καλλιθέα, Αττική, Τηλ : () () Δευτέρα Παρασκευή 08 : 00π.

μ. 16 : 00μ.μ.Υποβολή Βιογραφικών : email :

Αναφορά αυτής της εργασίας
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Εφαρμογή
Το e-mail μου
Πατώντας στο κουμπί «Συνέχεια », δίνω στο neuvoo τη συγκατάθεση μου να καταχωρήσει τα δεδομένα μου και να μου στέλνει ειδοποιήσεις μέσω email, όπως αναφέρεται λεπτομερώς στην πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων του neuvoo. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αποσύρετε τη συγκατάθεση σας ή να διαγραφθείτε οποιαδήποτε στιγμή.
Συνέχεια
Φόρμα αίτησης