Παιδαγωγός για 2 παιδιά, Χαλάνδρι
Nannuka.com
Χαλάνδρι, GR
πριν από 9 μέρες

Αναζητοὐμε εσωτερική babysitter η οποία σήμερα θα αναλάβει τη φροντίδα του ενός έτους γιου μας και από το Φεβρουάριο του 2019 και τη φροντίδα του νεότερου μέλους μας.

Σε αυτά τα πλαίσια, ψάχνουμε για έναν άνθρωπο με όρεξη να ασχοληθεί τόσο με τη φροντίδα τους όσο και με τη δημιουργική απασχόληση τους.

Στις αρμοδιότητές του θα είναι να περιποιείται τους χώρους που κινουνται τα παιδιά, να μαγειρεύει για αυτά και να φροντίζει την καθαριότητα και την υγιεινή τους.

Προσφέρουμε ένα ρεπό την εβδομάδα με διανυκτέρευση (εφ'όσον το επιθυμεί και κατόπιν συνεννόησης), 20 ημέρες το χρόνο άδεια (κατόπιν συνεννόησης) ενώ, αν κριθεί απαραίτητο, επιθυμούμε να ακολουθεί στα ταξίδια μας όπου εφόσον συμπίπτει με το ρεπό, αυτό θα αμείβεται κανονικά.

Στείλτε την αίτηση σας
Προσθήκη στα αγαπημένα
Κατάργηση από τα αγαπημένα
Στείλτε την αίτηση σας
Το e-mail μου
Πατώντας στο κουμπί «συνέχεια», δίνω στο neuvoo τη συγκατάθεση μου να καταχωρήσει τα δεδομένα μου και να μου στέλνει ειδοποιήσεις μέσω email, όπως αναφέρεται λεπτομερώς στην πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων του neuvoo. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αποσύρετε τη συγκατάθεση σας ή να διαγραφθείτε οποιαδήποτε στιγμή.
Συνέχεια
Φόρμα αίτησης