Εξυπηρέτηση Πελατών
"SEVI BEAUTY"
Θεσσαλονίκη
πριν από 1 μέρα
source : Jobseeker

Εμπορική επιχείρηση ζητά δυο (2) άτομα δραστήρια και οργανωτικά με ικανότητα στην επικοινωνία στο χώρο των πωλήσεων. Γνώση Internet και μιας ξένης γλώσσας είναι επιθυμητά.

Την ίδια στιγμή που επιχειρήσεις κλείνουν, συγχωνεύονται ή μειώνουν το προσωπικό τους, αρκετοί άνθρωποι δημιουργούν & διατηρούν με επιτυχία επιχειρήσεις από το σπίτι κερδίζοντας με μερική απασχόληση 150-

200€ την εβδομάδα, ενώ πολλοί από αυτούς με πλήρη απασχόληση και ακολουθώντας τα βήματα μιας επιτυχημένης καριέρας κερδίζουν πολλές χιλιάδες ευρώ.

Η έκρηξη της τεχνολογίας επιτρέπει στον καθένα να αναπτύξει μία επιχείρηση με έδρα στο σπίτι, ευκολότερα από μία του κλασσικού εμπορίου και ανταγωνιστική στην αγορά.

Αυτό που χρειάζεται είναι να εχετε σαφείς στόχους,πειθαρχία και οργάνωση.

Αν έχετε αυτά τα χαρακτηριστικά έχουμε τον τροπο .

Αποστολή Βιογραφικών :

e-mail : sevikaka gmail.com

Υποβάλετε αίτηση
Προσθήκη στα αγαπημένα
Κατάργηση από τα αγαπημένα
Υποβάλετε αίτηση
Το e-mail μου
Πατώντας στο κουμπί «Συνέχεια », δίνω στο neuvoo τη συγκατάθεση μου να καταχωρήσει τα δεδομένα μου και να μου στέλνει ειδοποιήσεις μέσω email, όπως αναφέρεται λεπτομερώς στην πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων του neuvoo. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αποσύρετε τη συγκατάθεση σας ή να διαγραφθείτε οποιαδήποτε στιγμή.
Συνέχεια
Φόρμα αίτησης