Σύμβουλοι Πωλήσεων Κινητής και Σταθερής Τηλεφωνίας
Media Saturn
Αθήνα
πριν από 23 ώρες
source : applymycv

Ημερομηνία ανάρτησης αγγελίας :

26 / 3 / 2021

Εάν αγαπάς την τεχνολογία, τα ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά προϊόντα, την επικοινωνία με τον κόσμο και θέλεις να μπεις στην ομάδα που προσφέρει ευκαιρίες εξέλιξης σε ένα σύγχρονο περιβάλλον, στείλε μας το βιογραφικό σου!

Νέες θέσεις εργασίας :

Σύμβουλοι Πωλήσεων για όλα τα καταστήματα της Αττικής

πλήρους / μερικής απασχόλησης)

 • Τμήμα κινητής και σταθερής τηλεφωνίας
 • Οι μελλοντικές σας αρμοδιότητες :

 • Εργάζεστε στο Τμήμα Κινητής και Σταθερής τηλεφωνίας
 • Συμβουλεύετε τους πελάτες μας σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες συμβολαίων σταθερής και κινητής τηλεφωνίας μεταδίδοντας τους τον ενθουσιασμό σας για την τεχνολογία
 • Εντυπωσιάζετε με την τεχνογνωσία, τον επαγγελματισμό σας και την διάθεση για εξυπηρέτηση
 • Απαραίτητα Προσόντα :

 • Απαραίτητη 2ετή προϋπηρεσία στο χώρο της τηλεφωνίας και κυρίως στην πώληση συμβολαίων / συνδέσεων
 • Σπουδαστής-Κάτοχος πτυχίου ΑΕΙ / ΤΕΙ / ΙΕΚ
 • Πολύ καλή γνώση χειρισμού Η / Υ
 • Καλή γνώση Αγγλικών
 • ριστες επικοινωνιακές δεξιότητες

  Σχετικά με τη MediaMarkt

  Η MediaMarkt, δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 2005, διαθέτοντας 13 φυσικά καταστήματα σε στρατηγικά σημεία της Ελλάδας, καθώς και ηλεκτρονικό κατάστημα.

  Είναι ηγέτιδα εταιρεία λιανικού εμπορίου στην Ευρώπη για καταναλωτικές ηλεκτρονικές συσκευές και συναφείς υπηρεσίες στην Ευρώπη, με περισσότερα από 35 χρόνια παρουσίας στις διεθνείς αγορές.

  Τοποθετείται στην αγορά ως συνεργάτης, καθημερινός σύντροφος και πλοηγός για τους καταναλωτές σε έναν ολοένα και πιο ψηφιακό κόσμο.

  Το εκτεταμένο δίκτυό της στη Ευρώπη αποτελείται από 1.000 καταστήματα σε 14 χώρες, καλύπτοντας πολλές και διαφορετικές καταναλωτικές ανάγκες.

  Στα τέλη του 2019, ανακοινώθηκε η συνεργασία της με την Public, με στόχο τη δημιουργία του μεγαλύτερου omnichannel retailer οικιακών / καταναλωτικών ηλεκτρικών, ηλεκτρονικών ειδών και ειδών ψυχαγωγίας σε Ελλάδα και Κύπρο.

  Η νέα εταιρεία, με συνολικό κύκλο εργασιών που εκτιμάται στα 460 εκατ. Ευρώ για το 2019, διαθέτει 70 φυσικά και 4 online καταστήματα (www.

  public.gr, www.public-cyprus.com.cy, www.publicbusiness.gr, www.mediamarkt.gr) σε Ελλάδα και Κύπρο, ενώ η ενοποιημένη βάση της αριθμεί 100 εκατ. επισκέπτες.

  Σημείωσε στην αίτησή σου το κατάστημα ή τα καταστήματα που σε ενδιαφέρουν!

  Έλα στην παρέα της Media Markt Ελλάς! Κάνουμε το πάθος μας επάγγελμα!

  Αναφορά αυτής της εργασίας
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Υποβάλετε αίτηση
  Το e-mail μου
  Πατώντας στο κουμπί «Συνέχεια », δίνω στο neuvoo τη συγκατάθεση μου να καταχωρήσει τα δεδομένα μου και να μου στέλνει ειδοποιήσεις μέσω email, όπως αναφέρεται λεπτομερώς στην πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων του neuvoo. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αποσύρετε τη συγκατάθεση σας ή να διαγραφθείτε οποιαδήποτε στιγμή.
  Συνέχεια
  Φόρμα αίτησης