Βοηθός Μπουφέ / Buffet Runner
Ikos Resorts
Κω, Δήμος Κασσάνδρας
πριν από 2 μέρες
source : Skywalker

Καλωσήρθες!

Χαιρόμαστε που έχεις φτάσει έως εδώ.

Ποιοι είμαστε :

Η Ikos Resorts είναι μια πολυτελής αλυσίδα all-inclusive ξενοδοχείων στην Ελλάδα και τη Μεσόγειο. Κάθε ξενοδοχείο της Ikos Resorts προσφέρει πολυτελείς διακοπές σε μοναδικές παραθαλάσσιες τοποθεσίες, προσφέροντας μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών σε ένα ενιαίο πακέτο all-

inclusive infinite lifestyle luxury.

Με δύο ξενοδοχεία στην πανέμορφη χερσόνησο της Χαλκιδικής, το Ikos Oceania και το Ikos Olivia, να έχουν ήδη βραβευτεί στο Trip Advisor ως δύο από τα καλύτερα στον κόσμο και το Ikos Dassia στην καταπράσινη Κέρκυρα, η Ikos Resorts αναπτύσσεται δυναμικά και δημιουργεί τις ανάλογες θέσεις εργασίας, δίνοντας ώθηση στην ελληνική οικονομία.

Στο πλαίσιο του προγράμματος επέκτασής της σε ολόκληρη τη χώρα ετοιμάζεται να εγκαινιάσει τον Μάιο του 2019 το 4ο κατά σειρά ξενοδοχειακό συγκρότημά της στην Ελλάδα, το Ikos Aria, στην Κέφαλο της Κω.

Κλείσε τη θέση σου τώρα στον πιο δυναμικά αναπτυσσόμενο ξενοδοχειακό όμιλο στην Ελλάδα.

Για τα ξενοδοχεία μας στη Χαλκιδική, την Κέρκυρα και την Κω αναζητούμε

Βοηθό Μπουφέ / Buffet Runner

Ref. : BRIR19

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για σένα να αποκτήσεις πολύτιμη εμπειρία στον χώρο του τουρισμού.

Πού θα εργάζεσαι :

Το τμήμα της κουζίνας είναι υπεύθυνο για την παροχή υψηλών υπηρεσιών εστίασης και αφορά στην προετοιμασία και στο μαγείρεμα του φαγητού τόσο σε buffet ή a la carte εστιατόρια, όσο και σε lobby, beach και pool bars.

Όλοι οι επισκέπτες απολαμβάνουν γευστικές γαστρονομικές δημιουργίες και με άψογη εξυπηρέτηση. Η εξυπηρέτηση αυτή μπορεί να περιλαμβάνει από το μαγείρεμα, το στήσιμο του μπουφέ και την παρουσίαση των πιάτων έως την παραλαβή πρώτων υλών και την εξασφάλιση ενός καθαρού περιβάλλοντος μέσα στην κουζίνα, αλλά και στο εστιατόριο.

Με τι θα ασχολείσαι :

Θα υποστηρίζεις όλες τις λειτουργίες της κουζίνας που σχετίζονται με τον ανεφοδιασμό του μπουφέ του εστιατορίου ή του bar όπου θα εργάζεσαι ώστε να εξασφαλίζεις ότι θα παρέχεις στους καλεσμένους μας υπηρεσίες εξυπηρέτησης τέτοιες που να ξεπερνούν κάθε φορά τις προσδοκίες τους. Συνοπτικά :

 • Θα προετοιμάζεις τον χώρο εργασίας σου και θα εκτελείς κάθε εργασία που σχετίζεται με την έναρξη και το τέλος κάθε γεύματος (mise en place).
 • Θα αναπληρώνεις τα σερβίτσια και τα φαγητά στο μπουφέ ακολουθώντας τα standards εξυπηρέτησης του εστιατορίου ή του bar.
 • Θα συλλέγεις τα είδη του μπουφέ (ρεσό, λαβίδες, πιάτα κ.ά.) από τους αποθηκευτικούς χώρους.
 • Θα βεβαιώνεις κάθε στιγμή ότι ο χώρος εργασίας σου, καθώς και ο μπουφές, είναι σε καλή κατάσταση και καθαροί.
 • Θα καλωσορίζεις με φιλική διάθεση και χαμόγελο τους καλεσμένους μας.
 • Θα βοηθάς σε όλες τις εργασίες που σχετίζονται με το εστιατόριο ή το bar ανάλογα με τις οδηγίες του F&B manager, του chef ή του άμεσου προϊσταμένου σου.
 • Τι χρειάζεται να φέρεις :

 • Ενθουσιασμό, επαγγελματισμό και όρεξη να μάθεις, να εξελιχθείς και να γίνεις μέλος μιας διαρκώς αναπτυσσόμενης ομάδας.
 • Ικανότητα να ανταποκρίνεσαι αποτελεσματικά στην πίεση και να παρέχεις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε ένα πολυτελές περιβάλλον.
 • Ανάλογη εμπειρία είτε σε εστιατόριο a la carte είτε σε μπουφέ, ιδανικά σε ξενοδοχειακό περιβάλλον.
 • Καλά αγγλικά (προφορικά).
 • Δυνατότητα προσαρμογής σε ευέλικτα ωράρια.
 • Τι θα κερδίσεις :

 • Ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών, συμπεριλαμβανομένης της εποχικής διαμονής, της μεταφοράς από και προς την εργασία και της διατροφής.
 • Στην Ikos Resorts πιστεύουμε ότι η καλή ποιότητα της δουλειάς μας προκύπτει από τη διαρκή εκπαίδευση και την ανάπτυξη των συνεργατών μας.
 • Σχεδιάζουμε και παρέχουμε διαρκώς εκπαιδευτικά σεμινάρια τόσο σε βασικές αρχές εξυπηρέτησης πελατών, όσο και ειδικά προσανατολισμένα στον τουρισμό.

 • Μέσα από διαδικασίες διαχείρισης απόδοσης εργασίας καταφέρνουμε να εστιάζουμε στα δυνατά σημεία, στην πρόοδο και στις δυνατότητες των ανθρώπων μας.
 • Ευκαιρία συμμετοχής σε διάφορες δράσεις του ομίλου (εκδηλώσεις εργαζομένων, περιβαλλοντικές δράσεις, εθελοντισμό και πολλά άλλα).
 • Η ομάδα μας μεγαλώνει πολύ γρήγορα. Με την εργασία σου εδώ θα έχεις την ευκαιρία να είσαι και εσύ μέρος αυτής της εξελικτικής πορείας.
 • Θα έχεις πολλές δυνατότητες να αναπτυχθείς τόσο σε επαγγελματικό, όσο και σε προσωπικό επίπεδο.

  Follow us on our website for more company news and job updates.

  We respect your privacy by adhering to the European Union General Data Protection Regulation (GDPR). Learn more about the protection of your personal data on our page.

  Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR). Μάθετε περισσότερα για την προστασία των προσωπικών δεδομένων σας στη της ιστοσελίδας μας.

  Υποβάλετε αίτηση
  Προσθήκη στα αγαπημένα
  Κατάργηση από τα αγαπημένα
  Υποβάλετε αίτηση
  Το e-mail μου
  Πατώντας στο κουμπί «συνέχεια», δίνω στο neuvoo τη συγκατάθεση μου να καταχωρήσει τα δεδομένα μου και να μου στέλνει ειδοποιήσεις μέσω email, όπως αναφέρεται λεπτομερώς στην πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων του neuvoo. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αποσύρετε τη συγκατάθεση σας ή να διαγραφθείτε οποιαδήποτε στιγμή.
  Συνέχεια
  Φόρμα αίτησης