Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης
Pegasus S.A. - Scientific & Laboratory Equipment
Athens, Athens, Greece
πριν από 2 μέρες
source : CollegeLink

H Εταιρεία ΠΗΓΑΣΟΣ Α.Ε. - ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ , αντιπρόσωπος της πολυεθνικής Agilent Technologies και πολλών άλλων διεθνώς καταξιωμένων οίκων, αναζητά συνεργάτες για τη στελέχωση του τμήματος τεχνικής υποστήριξης αναλυτικών οργάνων, αναλωσίμων και εργαστηριακού εξοπλισμού.

Η προκήρυξη αφορά τις πόλεις Αθήνα / Θεσσαλονίκη με σκοπό την πανελλαδική κάλυψη.

Δεκτά θα γίνουν τα βιογραφικά πτυχιούχων ΑΕΙ ή ΤΕΙ, όπως Βιολόγων, Τεχνολόγων Τροφίμων, Μηχανικών, Ηλεκτρολόγων, Ηλεκτρονικών, Ιατρικών Οργάνων και λοιπών θετικών επιστημών.

Η συνεργασία αφορά θέσεις τεχνικής υποστήριξης

Κατά προτίμηση, το βιογραφικό σας θα πρέπει να συνοδεύεται από πρόσφατη φωτογραφία και η αποστολή του να γίνει στην ακόλουθη διεύθυνση : cv pegasus-united.

com Θα πρέπει να επισημάνετε την πόλη που επιθυμείτε, συμπεριλαμβάνοντας έναν ή περισσότερους από τους κάτωθι κωδικούς :

 • Κωδικός TDA1 (για Τεχνική Υποστήριξη στην Αθήνα)
 • Κωδικός TDS1 (για Τεχνική Υποστήριξη στη Θεσσαλονίκη)
 • Όλες οι υποψηφιότητες θα εξεταστούν με απόλυτη εχεμύθεια.

  Αναφορά αυτής της εργασίας
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Υποβάλετε αίτηση
  Το e-mail μου
  Πατώντας στο κουμπί «Συνέχεια », δίνω στο neuvoo τη συγκατάθεση μου να καταχωρήσει τα δεδομένα μου και να μου στέλνει ειδοποιήσεις μέσω email, όπως αναφέρεται λεπτομερώς στην πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων του neuvoo. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αποσύρετε τη συγκατάθεση σας ή να διαγραφθείτε οποιαδήποτε στιγμή.
  Συνέχεια
  Φόρμα αίτησης