Μηχανικός Υποστήριξης Εργοταξίου
ΕΡΓΑΤΗΚΑΤ
Αθήνα, Ελλάδα
πριν από 5 μέρες
source : Jobseeker

Από το η ΕΡΓΑΤΗΚΑΤ Α.Ε. εξειδικεύεται στην κατασκευή Τηλεπικοινωνιακών έργων, στην παροχή εξειδικευμένων Κατασκευαστικών υπηρεσιών και υπηρεσιών συντήρησης Κτιρίων & Ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων.

Το τμήμα Κατασκευαστικών Υπηρεσιών της ΕΡΓΑΤΗΚΑΤ Α.Ε. προσφέρει ένα σύνολο υπηρεσιών από ανακαινίσεις επαγγελματικών χώρων & γραφείων έως εξειδικευμένες κατασκευές ΤΠΕ.

Επισκόπηση του ρόλου : Ο Μηχανικός Υποστήριξης Εργοταξίου θα είναι υπεύθυνος για την οικονομική και διοικητική υποστήριξη των Κατασκευαστικών Έργων.

Προφίλ υποψηφίου : Πτυχίο Πολιτικού Μηχανικού , Μηχανολόγου Μηχανικού ή Ηλεκτρολόγου Μηχανικού από ΑΕΙ ή ΤΕΙ.Eμπειρία στη διοικητική υποστήριξη του εργοταξίου.

Εξαιρετική χρήση υπολογιστών (Excel, email, internet).Καλή γνώση του Autocad (2D).Εξαιρετικές δεξιότητες επικοινωνίας και οργάνωσης.

Ολοκληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις (για άντρες υποψήφιους).Αρμοδιότητες : Επιμετρήσεις, σύνταξη λογαριασμών, ανακεφαλαιωτικοί πίνακες, ΠΠΑΕΧειρισμός της αλληλογραφίας και του αρχείου του έργουΑναζήτηση ΠροσφορώνΔιαχείριση και επικοινωνία με προμηθευτέςΤι προσφέρουμε : Ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών αναλόγως προσόντων και εμπειρίαςΔυναμικό εργασιακό περιβάλλον με ευκαιρίες εξέλιξης και σταδιοδρομίαςΕυκαιρία εργασίας σε εξειδικευμένα έργα ΤΠΕ

Αναφορά αυτής της εργασίας
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Εφαρμογή
Το e-mail μου
Πατώντας στο κουμπί «Συνέχεια », δίνω στο neuvoo τη συγκατάθεση μου να καταχωρήσει τα δεδομένα μου και να μου στέλνει ειδοποιήσεις μέσω email, όπως αναφέρεται λεπτομερώς στην πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων του neuvoo. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αποσύρετε τη συγκατάθεση σας ή να διαγραφθείτε οποιαδήποτε στιγμή.
Συνέχεια
Φόρμα αίτησης