Τεχνικός Αυτοματισμού & Ηλεκτρονικών συστημάτων
ERGOMATIC LTD
Kallithea
πριν από 2 μέρες
source : Kariera.gr

Περιγραφή Θέσης

Τεχνικός Αυτοματισμού & Ηλεκτρονικών συστημάτων

Από εταιρεία τεχνολογικού εξοπλισμού με έδρα την Αθήνα Ζητείται. :

Μηχανικός Αυτοματισμού / Ηλεκτρονικός Μηχανικός με εμπειρία σε περιβάλλον εγκαταστάσεων αυτοματισμών, συστημάτων ελεγχόμενης στάθμευσης καθώς και συστημάτων ασφαλείας.

Ζητούνται άτομα με πνεύμα ομαδικότητας, ευχέρεια χρήσης εργαλείων και δυνατότητα ταξιδίων εκτός έδρας. Ο υποψήφιος θα πρέπει να είναι ικανός να διεκπεραιώνει ταυτόχρονα πολλές αρμοδιότητες, πάντα με προσήλωση στην επίτευξη στόχων και να είναι ικανός να διαχειριστεί πιθανές καταστάσεις πίεσης.

Καθήκοντα

üΕκτέλεση εργασιών εγκατάστασης, παραμετροποίησης και συντήρησης διαφόρων συστημάτων και εξασφάλιση της ομαλής λειτουργίας και μεγιστοποίηση της αξιοπιστίας σε. :

Ηλεκτρονικό εξοπλισμό, συστήματα ελεγχόμενης στάθμευσης, συστήματα ενδοεπικοινωνίας και ασφάλειας, αυτόματες πόρτες, τουρνικέ, και συστήματα ελεγχόμενης πρόσβασης.

Το άτομο αυτό θα πρέπει να εξασφαλίζει την ομαλή συνεργασία με τα τμήματα στα οποία πραγματοποιούνται οι επεμβάσεις, προβαίνει σε προγραμματισμό των συστημάτων σε συνεργασία με τα αντίστοιχα τμήματα της εταιρείας ή προμηθευτές του εξωτερικού.

Εφαρμόζει την πολιτική και τους κανόνες Υγείας και Ασφάλειας.

Benefits

 • Εκπαίδευση
 • Πολύ καλό περιβάλλον εργασίας
 • Ανταγωνιστικός μισθός
 • Πληρωμή υπερωριακής εργασίας
 • Αναφορά αυτής της εργασίας
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Υποβάλετε αίτηση
  Το e-mail μου
  Πατώντας στο κουμπί «Συνέχεια », δίνω στο neuvoo τη συγκατάθεση μου να καταχωρήσει τα δεδομένα μου και να μου στέλνει ειδοποιήσεις μέσω email, όπως αναφέρεται λεπτομερώς στην πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων του neuvoo. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αποσύρετε τη συγκατάθεση σας ή να διαγραφθείτε οποιαδήποτε στιγμή.
  Συνέχεια
  Φόρμα αίτησης