Γ' Μαγείρισσες/ες (Art Culinary, Κρύα Κουζίνα)
EAT AT MILTON'S
GR
πριν από 4 μέρες
source : Skywalker

Το εστιατόριο Eat at Milton's εξακολουθεί σταθερά την επιτυχημένη πορεία του στον χώρο της εστίασης συνεχίζοντας τις διεθνείς συνεργασίες του με βραβευμένους chefs, με τις υψηλές γαστρονομικές τεχνικές και τη δημιουργικότητά τους να είναι και πάλι πρωταγωνιστές.

Αν επιθυμείτε να εργαστείτε σε ένα άριστο περιβάλλον, το Eat at Milton's θα χαράξει για εσάς μια εξαιρετική πορεία εξέλιξης και θα σας προσφέρει μια επιτυχημένη καριέρα.

Το Eat at Milton's ζητεί

Γ' Μαγείρισσες / ες (Κρύα Κουζίνα)

έως 32 ετών.

Απαιτούμενα προσόντα :

  • Πτυχίο σπουδών μαγειρικής
  • Ικανότητες στο στήσιμο των πιάτων, δυνατότητες χρωματικών συνδυασμών και γεωμετρικών σχήματων
  • Fine cutting
  • Καλή γνώση αγγλικής και γαλλικής ορολογίας
  • Προϋπηρεσία σε ανάλογα εστιατόρια, κατά προτίμηση του εξωτερικού, επιθυμητή
  • Προσέγγιση του φαγητού με δημιουργικό τρόπο
  • Πρόσθετα επιθυμητά προσόντα :

  • Ενδιαφέρον για νέες μαγειρικές τεχνικές προσέγγισης των κρύων πιάτων
  • Εμπειρία σε έντονους ρυθμούς εργασίας στην προετοιμασία και στο πάσο
  • Σταθερή και συνεχής προσπάθεια για πρόοδο
  • Θέληση και συλλογικό πνεύμα, θετική στάση και συμπεριφορά
  • Προσφέρουμε :

  • Εκπαίδευση σε συνταγολόγιο και τεχνογνωσία επιπέδου Michelin Star, συνεχή εκπαίδευση από διεθνώς βραβευμένους σεφ
  • Διεθνή εμπειρία, πρόσθετη εκπαίδευση στο εξωτερικό
  • Προοπτικές εξέλιξης σε ένα ανώτερο και ευχάριστο περιβάλλον
  • Ανταγωνιστικές αποδοχές (από 850 €)
  • Δυνατότητα συνέχισης εργασίας και κατά τη χειμερινή περίοδο
  • Υποβάλετε αίτηση
    Προσθήκη στα αγαπημένα
    Κατάργηση από τα αγαπημένα
    Υποβάλετε αίτηση
    Το e-mail μου
    Πατώντας στο κουμπί «Συνέχεια », δίνω στο neuvoo τη συγκατάθεση μου να καταχωρήσει τα δεδομένα μου και να μου στέλνει ειδοποιήσεις μέσω email, όπως αναφέρεται λεπτομερώς στην πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων του neuvoo. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αποσύρετε τη συγκατάθεση σας ή να διαγραφθείτε οποιαδήποτε στιγμή.
    Συνέχεια
    Φόρμα αίτησης