Μηχανολόγο Μηχανικό
CHB
Νομός Θες/νίκης, Ν. Πέλλας, Ν. Κιλκίς
πριν από 3 μέρες
source : Kariera.gr

Περιγραφή Θέσης

 • Σε ενδιαφέρει να εργαστείς σε ένα δυναμικό και εξελισσόμενο Ελληνικό οργανισμό, πρωτοπόρο στην καινοτομία και στην εξυπηρέτηση πελατών σε ολόκληρο τον κόσμο;
 • Ο όμιλος CHB , με συνεχή πορεία και ανάπτυξη από το 1955 στο χώρο της παραγωγής χυμών φρούτων και με επιτυχημένη παρουσία στην Ελληνική αλλά και σε πάνω από 80 διεθνείς αγορές, επιθυμεί να προσλάβει Μηχανολόγο Μηχανικό για πλήρη απασχόληση, με έδρα το εργοστάσιο στα Κουφάλια Θεσσαλονίκης.

  Ψάχνουμε για έναν υποψήφιο που έχει πτυχίο Μηχανολόγου Μηχανικού ΑΕΙ και εμπειρία τουλάχιστον 2 χρόνια σε Βιομηχανία Τροφίμων.

  Απαραίτητη προϋπόθεση η γνώση αγγλικής γλώσσας, η χρήση Η / Υ και προγράμματος AUTOCAD. Ψάχνουμε για έναν υποψήφιο που τον ενδιαφέρει να μαθαίνει συνεχώς καινούργια πράγματα μέσα σε ένα πολύ δυναμικό και απαιτητικό περιβάλλον, να εστιάζει στο αποτέλεσμα, να λειτουργεί ομαδικά και υπεύθυνα και έτσι να αναπτύσσει ικανότητες και δεξιότητες που θα τον βοηθήσουν να εξελιχθεί.

  Μεταξύ άλλων, βασικές αρμοδιότητες της θέσης είναι :

 • Οργάνωση και επίβλεψη μηχανολογικής συντήρησης.
 • Ανάθεση εργασιών (συντήρησης ή επισκευής) στα συνεργεία.
 • Ενημέρωση από το Τμήμα Παραγωγής για τυχόν βλάβες και συντονισμός εργασιών για την επισκευή αυτών.
 • Εξασφάλιση της διαθεσιμότητας την υλικών ή ανταλλακτικών που απαιτούνται για την εκτέλεση των εργασιών.
 • Οργάνωση και επίβλεψη των εργασιών μηχανολογικής φύσης που σχετίζονται με τροποποιήσεις των Γραμμών Παραγωγής ή την κατασκευή νέων μηχανημάτων.
 • Συμμετοχή στο σχεδιασμό των αλλαγών στις Γραμμές Παραγωγής και της κατασκευής μηχανημάτων.
 • Τήρηση εγγράφων σχετικών με την Άδεια Λειτουργίας και των Προτύπων (ISO, HACCP, κτλ).
 • Η εταιρία μας προσφέρει ένα σύγχρονο και ευχάριστο περιβάλλον εργασίας, συνεχή εκπαίδευση, προοπτικές εξέλιξης σε ένα δυναμικά αναπτυσσόμενο όμιλο και αμοιβή βάσει προσόντων και εμπειρίας.

  Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Όμιλο CHB μπορείτε να βρείτε στο

  Αναφορά αυτής της εργασίας
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Υποβάλετε αίτηση
  Το e-mail μου
  Πατώντας στο κουμπί «Συνέχεια », δίνω στο neuvoo τη συγκατάθεση μου να καταχωρήσει τα δεδομένα μου και να μου στέλνει ειδοποιήσεις μέσω email, όπως αναφέρεται λεπτομερώς στην πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων του neuvoo. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αποσύρετε τη συγκατάθεση σας ή να διαγραφθείτε οποιαδήποτε στιγμή.
  Συνέχεια
  Φόρμα αίτησης